Sari la conținut

Stau-De-6

Super Membru
  • Număr conținut

    2.962
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bistrita
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    '16 BMW S1000XR, '21 Husqvarna TE 300i
  • Numar Moto
    #696
  • Club
    Enduro Bistrita

Informații profil

  • Motociclete detinute
    '93 CBR900RR, '06 CBR1000RR, '08 R1, '07 R1 (race), '08 Hornet, '13 KTM 300, '16 KTM 250, '12 Beta Evo 250 Trial, '07 Z1000.

Vizitatori Recenți Profil

6.672 citiri profil

Stau-De-6's Achievements

  1. Salutări! Eu n-am avut de înlocuit nimic la ea, dar am văzut ca se pot comanda piese de pe site-ul oficial. https://shop.osetbikes.com/parts/electrical/throttles Livrarea se face doar in UK, asa ca ai nevoie de un prieten acolo.
  2. Si a mai trecut un sezon peste noi... Cu un ochi rad (am adunat alte amintiri faine), iar cu celalat plang (trece muuuult prea repede timpul asta). Am inceput sezonul pe KTM-ul 50 Mini. O motocicleta nișată, dar care l-a ajutat sa faca mai usor tranzitia de la Oset la 50 senior (normal). KTM-ul 50 Mini e varianta "entry", are suspensia mai joasa (ajunge usor cu picioarele pe sol), iar motorul (desi e acelasi ca la varianta "normala") are un carburator mai mic - lucru ce-l ajuta cand incepe sa dozeze singur acceleratia. La Oset treaba aceasta o facea electronica (cel mai tare lucru, dpmdv), la motorul termic tot gazul e in mana lui. Am iesit cu ele pe langa casa, pe la bunici si le-am luat cu noi cand am plecat cate un weekend la munte. Dupa care, in vara, un prieten a deschis Transylvania Motocross Track, un proiect foarte fain, circuitul fiind desenat si gandit pana la cele mai mici detalii, cu intretinere de top. In mod evident, am ajuns sa ne distram pe acolo, inclusiv la un concurs amical. Mai mult, se organizeaza cursuri pe circuit pt juniori. Daca sunt doritori, intrati pe pagina circuitului si luati legatura cu administratorul. Se poate veni si in regim de "trackday", recomand cu toata inima. In august, am avut placerea de-i avea invitati pe George si pe Sasha (care a trecut si el la motor termic), petrecand cu juniorii o zi faina la circuit. Spre sfarsitul sezonului, vazand ca Prâslea deja sta prea cocosat pe motocicleta, am luat hotararea de a o vinde si de a-i lua un 50 senior. Asa ca, in octombrie i-am adus acasa un Husqvarna TC 50, 2022. Am ales Husqvarna pt ca sta mai bine in garaj langa motocicleta tatalui. N-am apucat sa facem decat o iesire cu ea, din cauza vremii, dar pot sa spun ca nu regret "pasul intermediar" facut un Mini-ul, intrucat noua motocicleta e mai puternica, iar cu suspensia lasata jos de tot abia atinge solul cu toata talpa. Acum sunt "la iernat", asteapta cuminti vremea buna pentru a iesi la ars benzina. Sa auzim de bine si in 2024! Sarbatori fericite tuturor!
  3. Aceeasi motocicleta buna, dar pretul scade la 7.800 €.
  4. Pretul scade la 8.500 €, negociabil.
  5. Price update: 8.700 €, negociabil. Ramane valabil si schimbul cu sportiva de 1000cm³ + diferenta.
  6. https://sfaturi.decathlon.ro/bicicleta-fara-pedale-o-etapa-de-invatare-adaptata-copilului Asta a fost prima noastră jucarie. S-a invatat sa se dea cu ea prin casa (hol cu lungimea de 15 m). Recomand, o sa prinda curaj cu ea.
  7. Buna seara. Un prieten care nu are cont pe motociclism vinde o bijuterie de KTM 690 SMC R, fabricatie 2019 sau o schimba in conditiile detaliate mai jos. Motocicleta poate fi vazuta / probata in Baia Mare. Pentru detalii suplimentare, va rog sa luati legatura direct cu vanzatorul, la telefon 0751 41 33 71 – George. Pretul este de 9.100 Euro, negociabil. Achiziționat de nou din reprezentanta KTM Kosice in anul 2018,luna mai. Primul service,cel de 1000km,făcut tot la Kosice. Ulterior am mai făcut 3 schimburi de ulei+filtre in regie proprie. La aproximativ 3700km,bordul s-a umezit pe interior și l-am schimbat în garanție. Pe bordul actual are aproximativ 2500km,deci un total de aproximativ 6000km. Dețin și bordul vechi,funcțional. Pompa de frana fata a cedat(pistonasul nu mai făcea presiune) și am montat pompa Brembo de Yamaha R1 2007. Caracteristici principale: -abs+cornering abs -tc -2 hărți de putere (Toate cele de mai sus se pot activa/dezactiva parțial sau în totalitate din buton,de pe ghidon) Descriere: -ghidon KTM auriu -capace carbon protecție motor(stânga+dreapta) -evacuare finala Wings dedicata(2 x db killer,unul cu diametru mai mare,altul cu diametru mai mic-eu am circulat doar cu cel mai restrictiv). -anvelopa spate aproape noua(are sub 400km rulaj),cea de pe fata e anvelopa cu care a venit din fabrica(se.mai poate rula cu ea fara probleme) -placutele de frana originale,mai țin mult și bine -sistem ungere lanț home-made -stander moto KTM inclus în preț Dețin oglinzile originale(date jos),evacuarea finala originala(dată jos),scărițele pasager(date jos),pompa de frana originala cu maneta de frana originala(date jos), suport numar original (dat jos). Motocicleta e colantata integral,dar se pot da ușor colantele daca se dorește. Actele la zi pe numele meu,ITP valabil,RCA expirat,fiscal pe loc. Pt cei interesați,pot oferi și transportul motocicletei oriunde in tara (se achita combustibilul in avans doar pt drumul către eventualul cumpărător). Daca tranzacția nu se finalizează cu cumpărare,suport eu drumul meu înapoi spre casa cu motocicleta pe remorca (deși nu cred că va fi cazul). Sau schimb cu moto SS de 600 sau 1000,stare cat mai aproape de impecabila,valoare maximă 4500eur,an fabricație minim 2006(chiar și moto de circuit doar-aici mă interesează doar starea mecanica sa fie impecabila) și diferența din partea eventualului cumpărător. Motivul vânzării: rămân doar pe circuit cu moto SS. Va mulțumesc,George. O seara faina!
  8. Buna seara. Fratele meu vinde motocicleta juniorului, un Oset 16R, 2021, folosit putin. Pentru detalii suplimentare, va rog sa luati legatura direct cu el: Sorin - 0748768581. Motocicleta poate fi vazuta si probata in Bistrita. Pretul este 2.300 Euro, negociabil.
  9. In weekend, am mai iesit putin, cat ne mai permite vremea. Video 1.mp4 Video 2.mp4 Am pus eu acum anunt de vanzare cu motocicleta nepotului. Potentialii clienti sunt norocosi, au doua motociclete bune in tara. Cand le-am cumparat noi trei (eu, fratele meu si George), n-am gasit nimic in tara si le-am adus din Austria.
  10. @ivan pedala, am omis pretul. L-am completat acum.
  11. @BlackWizards, cu mare drag! Multi ani sanatosi si juniorului tau! De data asta, sfarsitul de saptamana l-am petrecut pe apa. Asa-i cand ai multe hobby-uri si prea putin timp liber pentru ele. In alta ordine de idei, si George urmeaz sa treaca la motor termic pentru juniorul lui, asa ca vinde sau schimba Oset-ul 16R, 2020. Daca sunt interesati, gasiti mai multe detalii in topicul pe care l-am deschis la vanzari. Pe acelasi drum o sa "calce" si juniorul fratelui meu, asa ca in scurt timp o sa mai apara inca un Oset ca al lui George la vanzare. S-auzi de bine!
×
×
  • Creează nouă...