Stau-De-6 Postat Octombrie 4, 2010 Autor Share Postat Octombrie 4, 2010 'ehhh, daca stiam si noi de evenimentul acesta si ne puteam da pe un S1000RR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 'ehhh, daca stiam si noi de evenimentul acesta si ne puteam da pe un S1000RR... Hai ca am mai fost la un eveniment.La asta chiar trebuia sa venitzi.Motocicletele tuturor producatorilor din lume s-au intilnit la "INTERMOT"Koln.Am multe foto shi o sa va arat citeva dar trebuie sa fac pozele "mai mici" Mesaj completat nu ma lasa site-ul sa pun poze dar o sa-ncerc maine Mesaj completat Mai am multe dar esentza cam asta era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 12, 2010 Autor Share Postat Octombrie 12, 2010 Faci ce faci, da' tot pe S1000RR te vedem. Schimbi K1200RS-u' la anul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 noi am iesit ieri pana in Campia Turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Craciun Fericit tuturor ! toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2010 Autor Share Postat Decembrie 24, 2010 (editat) Craciun fericit, baieti! Va doresc sa gasiti sub brad macar asa ceva. Si acum gata, la colindat! Editat Decembrie 24, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Si acum gata, la colindat! pe bani ?? , hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 24, 2010 Autor Share Postat Decembrie 24, 2010 Normal, e criza. Mai acoperim si noi din gauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2008crisan Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Tuturor celor pe 2 roti (si nu numai!) un An Nou frumos, cu 25% mai bogat! Drumuri bine asfaltate, excelent marcate si participanti la trafic atenti la cei din jurul lor! Niciun eveniment negativ, numai intalniri de care sa merite sa ne amintim! LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Red Evils MC , Va ureaza un an nou special si cu multe plimbari . Asfalt uscat si respect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 An Nou Fericit si de la mine, multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99urs Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 An nou cu bucurii si asfalt uscat !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motobistrita Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 An Nou Fericit Tuturor !!! Uitati ce se poarta in vara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 An nou fericit!!! shi pina o sa avem asfalt uscat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 An Nou Fericit Tuturor !!!Uitati ce se poarta in vara asta... nu am inteles cutia sau chilotei care din ele sau amandoua combinate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 (editat) http://www.bmw-mountain-days.at/Arrival.18.0.html?&L=1 E cineva interesat de asha ceva? daca mai vrea cineva datzi de shtire shi facem o trupa... Editat Martie 11, 2011 de Paul G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 12, 2011 Autor Share Postat Martie 12, 2011 Foarte frumos montaj, Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 multumesc , sper sa nu se supere careva ca m-am folosit de imaginea lui p'acolo )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 13, 2011 Autor Share Postat Martie 13, 2011 (editat) multumesc , sper sa nu se supere careva ca m-am folosit de imaginea lui p'acolo )) Neah, n-are nime' treaba. Noi am mai dat o tura astazi pana la Regal in Beclean, dupa care am incercat sa mergem spre Tihuta. Ne-am intors din cauza frigului (pe la Tiha) iar pe drum ne-am intalnit cu Mircea Podaru & co. Am mai vazut ceva motoristi pe afara, semn ca vremea buna nu e departe. Paul, daca ti-e la indemana, pune si poza cu totii din parcarea de la Unirea. Editat Martie 13, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 mno m-am plimbat si eu un pic cu mobra in week-end... prima poaza e pe undeva intre Miercurea Ciuc si Targu Secuiesc (poza de ieri, 12.03.2011), a doua la iesirea din Brasov city iar a treia ghici (astea doua de azi, 13.03.2011). Am ajuns pe la 19:30 acasa. in total (fara aluzii crestiniste ) 666.4 km... Mesaj completat am uitat sa spun: BN-08-RVN si BN-77-RVN Mesaj completat am umblat si in zone de genul asta azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Iaca poaza.Da nu e cel mai fericit unghi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 13, 2011 Autor Share Postat Martie 13, 2011 (editat) a doua la iesirea din Brasov city iar a treia ghici Dat fiind faptul ca a doua poza e la iesirea din Brasov catre Rasnov, Castelul Bran a fost la o aruncatura de bat. Sa mergi data viitoare sus, la cetatea din Rasnov. Am tras cu arcul pe acolo. Iaca poaza.Da nu e cel mai fericit unghi.... E buna, danke! Editat Martie 13, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 10 puncte pt Nicu ca o "ghicit" nu am intrat pe la alte monumente ca eram destul de grabiti sa ajungem la ora rezonabila acasa. am si ceva pe la Bran... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 14, 2011 Autor Share Postat Martie 14, 2011 10 puncte pt Nicu ca o "ghicit" Punctele nu ma incalzesc cu nimic, musai sa le transformi intr-o bere. Sa mergi data viitoare sus, la cetatea din Rasnov. Am tras cu arcul pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate