Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 In urma ultimei patanii (ma lovit TIR-ul) am nevoie de o bascula de Gilera RC 125 neaparat si urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 incearca aici 0723312110 bogdan are sigur dar nu stiu pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Multumesc frumos o sa sun sa vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 incearca aici 0723312110 bogdan are sigur dar nu stiu pretul Eu stiu sigur ca are ceva roti,de bascula.... Dar, se potriveste bascula de la 600 la 125?Ca Paw are 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 Am nevoie urgent de bascula si alte piese de gilera CU FACTURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am nevoie urgent de bascula si alte piese de gilera CU FACTURA De ce?Zii ca o repari in regie proprie si sa-ti dea compania de asigurari banu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 pai asta incerc dar sustin ca nu pot sa-mi dea bani decat pe facturi... ziceti-mi si mie va rog frumos cum pot si trebuie sa fac sa-mi iau bani de reparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Ti-am zis!Declari ca o faci in regie proprie.Cumnata-mea, acu vreo 3 ani a luat pt. o janghina de skoda vreo 5 bulioane de la asirom, de i-au ramas bani sa mearga si la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iulie 2, 2006 Autor Share Postat Iulie 2, 2006 deci totusi nu stiti pe nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate