Special K Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Stie cineva unde pot sa comand placutze de frana (fatza-spate) pt KLE500 din '93, sau GPZ (am vazut ca sunt identice)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 eu pot doar sa-tzi spun codurile de la ferodo: fatza: fdb481 spate: fdb314 asha zice catalogul de la ferodo! nu exista nici un magazin moto in oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Stie cineva unde pot sa comand placutze de frana (fatza-spate) pt KLE500 din '93, sau GPZ (am vazut ca sunt identice)? Buna la Bela ai fost?cate KLE-uri sunt in Oradea?adica care esti tu? fazek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Buna la Bela ai fost?cate KLE-uri sunt in Oradea?adica care esti tu? fazek Salut! KLE-ul e proaspat in Oradea (de vineri), iar eu sunt incepator- am doar un drum la Timisoara week-endu' trecut. Asa ca am nevoie de un pic de ajutor la inceput... @ Motororult- te-am sunat ieri pt o alarma, mai vorbim... @ Dead Man Walking- multzam de informatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Daca vrei prin posta cu ramburs ... 165,00 RON tot setul(f+s) cu cheltuieli cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 daca nu gaseshti, ma uit eu in baza de date a firmei la care lucrez shi-tzi spun ce magazine sunt in oradea care se aprovizioneaza cu produse ferodo shi te duci la unu din ele shi faci comanda in 2-3 zile ajung la tine placutzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 Multzam tuturor, am comandat pe plan local (cu ocazia asta ii fac un pic de reclama lui Bela, pt cei din Oradea, foarte prompt omu' si pretzuri beton). Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Multzam tuturor, am comandat pe plan local (cu ocazia asta ii fac un pic de reclama lui Bela, pt cei din Oradea, foarte prompt omu' si pretzuri beton). Asfalt uscat... si fan Kawasaki , poate de ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate