MotocrossYz85 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Salutare am un yz85(2t) la 5l de benzina cat ulei(pentru amestec) se pune? Aveam un capcel si puneam dupa ala dar acum l-am pierdut:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Cauta un pahar gradat sau o seringa ,poti folosi si una de la detergent de spalat. La un litru pui 20 grame sau 25 . Editat Aprilie 1, 2010 de Impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotocrossYz85 Postat Aprilie 1, 2010 Autor Share Postat Aprilie 1, 2010 Cauta un pahar gradat sau o seringa ,poti folosi si una de la detergent de spalat.La un litru pui 20 grame sau 25 . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Ai grija sa folosesti uleiul potrivit, 2t full sintetic de performanta parca... asa a stricat un prieten un rm, prin folosirea unui ulei nepotrivit... totul a dus la o reparatie de 300 de euro. Mare grija si spor mare la cross! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botondka13 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare am un yz85(2t) la 5l de benzina cat ulei(pentru amestec) se pune? Aveam un capcel si puneam dupa ala dar acum l-am pierdut:( 5l benzina se pune 130gr ulei full sintetic 2t eu asa merg de 2 ani de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate