Sari la conținut

dragos_lz

Membru
  • Număr conținut

    554
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dragos_lz

  1. La Piscu Negru am fost eu Dragos ( pe fotografii) cu Dragos (filmare) . Aici e munca lui Dragos, un preview mic, prolog daca vreti... maine se uploadeaza restul !!!
  2. http://www.flickr.com/photos/24689038@N06/sets/72157635210785823/with/9585956816/ Mai sus gasiti o selectie de poze de la Piscu Negru... Cursa a fost foarte frumoasa, trasee foarte tehnice care le-au dat de furca pilotilor. Marcat IMPECABIL!
  3. Motane ai avut dreptate! In ultima zi a Regiment 13 ploaia e prezenta! In alta ordine de idei la Hobby conduce Norbert Jozsa, un ceh tanar pe locul 2 si pe 3 Emanuel Rogojan. La clasa Profi Ervin avea un avans urias la cp5 fata de urmatorul clasat, 2 ore jumatate. Locul 3 era la 4 ore.
  4. rezultate neoficiale: Jarvis 1, Lettenbichler 2, Walker 3. Al nostru Fratila Paul pe 13.
  5. Poze proaspete de la Maramures Adventure Cup! Aproape ca am uitat cat de rapid poate sa fie Mani!
  6. Pentru cei care n-au ajuns la cursa cat si pentru cei care au ajuns si vor sa retraiasca putin experienta a la Haita, da-ti o geana pe pagina de facebook facebook.com/dlzphoto Daca sunt doritori de dvd-uri foto ale cursei sunt rugati sa de-a un semn pe pm
  7. Cumpar CDI pentru un KTM GS 250 din 95 nou sau SH. Pe CDI se gasesc urmatoarele informatii, poate ajuta : TM 14-07 si un cod 10188801 Astept oferte pe PM, sa nu incarcam topicul degeaba
  8. Oameni foarte faini la Baia-Mare! Sa aveti vreme buna anu asta, nu ca acum 2 ani!! Spor la lucru baieti si ne vedem acolo!
  9. Cine aduce sau poate sa imi spuna de unde sa cumpar niste plastice (aripa fata, spate, plasticele de pe rezervor, masca far) pentru un KTM 250 EXC din 1997?
  10. daca toate merg bine, o sa fiu prezent, la foto bineinteles. Sunt rupt intre 2 lumi : intre moto-foto! Cursa asta o sa fie un Le Mans de Agnita Alfred? Spor la trasee pe cand se topeste zapada!
  11. Cum sa o ridici pe o roata, acum si pentru cei mai putin talentati!
  12. pentru ca 2t e mai bad ass. Daca era Chuck Norris in rolul lui Stalone, Rambo merge ca si Jarvis
  13. Lamuriti-ma si pe mine, ca nu inteleg: Mani de ce nu mai participa la clasa Marathon? Nu si-a schimbat motorul dar daca are nevoie poate sa il schimbe?
  14. Unde pot sa gasesc niste genunchiere Thor Force? Noi sau sh dar preferabil noi. Daca are cineva oferte astept mesaj sa nu incarcam topicul degeaba!
  15. Jumba esti amabil sa-mi explici pe romaneste cum functioneaza un asemenea dispozitiv?
  16. Eu am vazut la mai multi rideri din romania acel amortizor montantat pe ghidon si la foarte multi la Romaniacs. Incet incet devin populare si pe la noi. La viteze mari iti stabilizeaza ghidonul si daca da-i in ceva te mai scapa de necaz. Asta cred ca e scopul lor.
  17. Am nevoie de niste lentile de schimb pentru Spy Optic Targa si de niste tear off-uri... Aduce cineva in tara?
  18. In prezentul slideshow se afla fotografii realizate de mine pe parcursul sezonului de enduro recent apus. Sunt fotografii de la Enduro Panorama 3, Transilvania Challenge, Red Bull Romaniacs, Hard Enduro Piatra Neamt si Regiment 13. Toate niste evenimente de nota 10. As dori sa le multumesc organizatorilor pentru ocazia acordata de a participa la aceste evenimente minunate, vreau sa imi cer scuze celor care au fost blitzuiti de mine si au avut atentia distrasa de la enduro e Sper ca la anu o sa particip la mai multe evenimente si pozele au sa fie si mai bune!
  19. In sfarsit am strans destui bani cat sa imi pun motocicleta pe roti si dupa o lunga perioada de abstinenta pot sa ies cu motocicleta... doar ca ultimul hop se prezinta sub forma unui manual de reparatie la motocicleta, trebuie asamblata si "e grele" Deci, are cineva idee unde as putea sa gasesc un manual pentru Yamaha WR 250 Z din '95?
  20. Cel mai frumos prolog vazut de mine, nici greu nici usor, cu mult loc pentru spectatori cat si pentru concurentii care vroaiau sa vada cursa. Felicitari Regimentului! Aici e o selectie de poze de la prolog. Enjoy! Si aici pozele de azi, de sambata. Ervin e fenomenal de rapid, nu-mi vine sa cred cat de repede se misca. El a castigat prologul ieri si daca azi nu a ratat nici un CP e sigur pe locul 1!
  21. Cu putina intarziere vin si eu cu o selectie de poze de la Hard Enduro Piatra Neamt. Vreau sa le multumesc organizatorilor pentru crearea acestui eveniment si lui Vali Chefani pentru invitatia la cursa, domnului Babes pentru ca ne-a adus la cursa cand am ramas fara masina si nu in ultimul rand baietilor de la Sibiu si Avrig! La anul vin sigur! Cine doreste DVD cu pozele sa imi dea un mesaj!
  22. Am nevoie de rulmentul de biela, rola aia cu ace, pentru o Yamaha WR 250 Z din 95. Are cineva sau poate aduce? Daca poate aduce, cat de repede?
  23. Lucrez eu la unul dar imi e mai greu decat cu pozele si PS-ul. Work in progress deci...
  24. Poze de la prolog, aici: Si poze de azi, unde o sa puteti vedea un "urs" care iesea in calea pilotilor pe coborare. Vreme frumoasa si voie buna aici, trasee grele. La clasa A Paul Fratila e pe 1, Pictoru pe 2 si pe 3 Alex de la Valcea!
×
×
  • Creează nouă...