chrystyanyty Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 IJ 56 din '60 merge, dar mai trebuie reglata, acte pe numele meu o dau ca imi ocupa loc in curte chrystyanyty@yahoo.com o723165275 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Bai omule, ti-am gasit un atas la ea, e un pic de bibilit la el, dar o sa fie fain apoi. E 250 lei atasul, imi dai telefon si imi spui daca te intereseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 frumoasa foc, bafta la vanzare! ce dor imi e de sunetul inconfundabil al unui IJ bine reglat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Frumusel ij-ul..l-as vrea eu dar din pacate nu am unde sa il tin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 1, 2010 Autor Share Postat Aprilie 1, 2010 Bai omule, ti-am gasit un atas la ea, e un pic de bibilit la el, dar o sa fie fain apoi. E 250 lei atasul, imi dai telefon si imi spui daca te intereseaza. nu mai vreau ij... le dau sa scap de ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Mda, parca ai fi Geani. Maine sa nu ma suni sa mergem sa iau atasul. Bafta aunci la vanzare, un pret prea mic pt o motocicleta faina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 1, 2010 Autor Share Postat Aprilie 1, 2010 s-a dat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Bravo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate