drifterrd Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Mult asteptatul k4 se prezinta, odata cu el si vreme frumoasa. Ne vedem pe strazi. Mai trebuie sa il "bibilesc" putin, un rim stripe galben, i-am scos niste stickere urate etc etc. Revin curand cu poze din mai multe pozitii poate si un mic film. Asfalt uscat si fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Mult asteptatul k4 se prezinta, odata cu el si vreme frumoasa. Ne vedem pe strazi. Mai trebuie sa il "bibilesc" putin, un rim stripe galben, i-am scos niste stickere urate etc etc. Revin curand cu poze din mai multe pozitii poate si un mic film. Asfalt uscat si fara gropi! superb!felicitari pt achizitie si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifterrd Postat Aprilie 2, 2010 Autor Share Postat Aprilie 2, 2010 Multumesc. Stay safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 felicitari sa ne vedem pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifterrd Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Sa treaca ploaia asta odata acum s-a gasit .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 pai ai permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drifterrd Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 Am permis am.. de vreo 3 ani. Cateva poze noi cu mobra si un filmulet Pozele sunt atasate, filmuletul in link: Asfalt uscat baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate