Sari la conținut

drifterrd

INACTIV
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.divashoes.ro
  • Yahoo
    danielsavuica

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    GSX-R 600 K4 - 2004
  • Numar Moto
    B-95-GSX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YFZ Thundercat 600 cmc an 1998.

drifterrd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. i`m in ! sper sa termin treaba pana atunci.
  2. Un mic eveniment intamplat ieri in zona Dristor. Veneam de la Mall Vitan spre Dristor prin spate (unde este o singura banda si linia de tramvai), mergeam incet pe linia de tramvai cu faza lunga (xenon) acceleram din cand in cand sa ma fac auzit si aproape de semafor un prost cu o dacie veche afundat in scaun vireaza stanga brusc fara nici un fel de semnal (vroia sa depaseasca) .. am pus frana brusca .. mi-a fugit fatza am dat drumul la frana ca sa redresez.. multumesc lui Dumnezeu nu am cazut.. dar mi-am rupt "cohones". Speach-ul de rigoare adresat tuturor cocalarilor care mananca seminte la volan si nu se uita in oglinzi si cam atat. Am vrut sa-i rup oglinda .. oricum nu-i trebuia daca nu se uita in ea.. dar cred ca s-a speriat destul. Asta s-a intamplat la maxim 20 km/h.. Concluzia .. incercati sa evitati drumurile de genul cand e aglomerat ca in situatii de genul asta nu prea ai ce sa faci ca sa previi decat sa mergi in spatele lor.
  3. Nu am avut timp sa citesc chiar toate posturile. Am avut aceeasi problema la K4 600 cand franam vibra ghidonul puternic. Discurile erau "ovalizate" cum zic baietii. In ce sens? .. uite ca ele aratau perfect normal cand stateau, niturile erau slabite si din cauza asta in momentul franarii se indoiau . Le-am indreptat la un tip Bogdan din Fundeni - M-a costat 100 ron pentru ambele. Acum mai vibreaza putin dar este din cauza rotii care trebuie roluita. Asta a fost motivul la mine si indreptarea discurilor a remediat 80% din problema. Apropo.. daca stiti pe cineva care indreapta roti moto.. dati-mi si mie un semn. Mersi.
  4. Toate ca toate.. vitezanele pleaca pe undeva de 1 mai ?
  5. Am permis am.. de vreo 3 ani. Cateva poze noi cu mobra si un filmulet Pozele sunt atasate, filmuletul in link: Asfalt uscat baieti.
  6. Un update la nr de telefon? Am o roata de indreptat si echilibrat . Mersi.
  7. Cat m-ar costa sa mi-l fac ca asta din poza? (ma refer la pozele de mai sus cu K2-ul)
  8. Imi place negrul mat. Cum e la intretinere? Se depune mai repede praful ?
  9. Depinde si cum merge , al meu consuma 7-8 in oras.
  10. Sa treaca ploaia asta odata acum s-a gasit ..
  11. Mersi baieti. O sa am mare grija de ea, sper ca si ea de mine . Am deja cativa ani de condus auto si un an de moto, incerc sa fiu cat mai prudent mai ales in bucuresti si sa ma dau la ea unde am loc. Am notat, am citit manualul motociclistului am bagat la cap .
  12. Salut baieti si fete daca sunt. Ma bag si eu in seama pe forumul asta cu noua achizitie GSX-R K4 - 2004. Sper sa ne vedem la intalnirea de la Romexpo, deci sunt nr 7 . Bafta si asfalt uscat . Paste Fericit tuturor.
  13. Am deschis un Grup pe Facebook intitulat " Nu arunca hainele pe care nu le mai porti, doneaza-le", unde asteptam persoane doritoare sa doneze sau persoane care au informatii despre locuri unde am putea duce aceste haine. Transportul in tara se poate face prin posta romana si este foarte ieftin. Link-ul grupului: http://www.facebook.com/home.php?#!/gr...107635885923463
×
×
  • Creează nouă...