kooksee Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Salut! are careva idee cum se zice (cat mai exact) bord in engleza sau germana? multumesc, kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 in engleza=dashboard nu stiu daca nu cumva se numeste asa doar cel de la auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 tind sa cred ca e dashboard da am impresia ca asta reprezinta tot ansamblul de plastic inclusiv cel din fata pasagerului dreapta la masina.incearca asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Instrument panel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Armaturenbrett sau Instrumententafel cica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate