caponord Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Totul a inceput asa /index.php?...0149&st=760 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Totul a inceput asa /index.php?...0149&st=760 si acum ca am inteles cum a inceput totul, unde vedem si cum s-a terimnat ? poze nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otherside Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Si a continuat asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ce drum era ala in prima parte a filmului ? pana pe la minutu 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ce drum era ala in prima parte a filmului ? pana pe la minutu 2 ? pai daca nu e un drum "pe dunare", sigur e un drum judetean sau comunal, ori un forestier ceva dar mai degaraba e un colaj de imagini ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 (editat) Si a continuat asa... unde este si cum se ajunge mai exact la Capul lui Decebal? stiu ca e undeva pe langa Orsova,,, am vazut acum de fapt in titlul topicului Editat Mai 1, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate