Andrei_D Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Va salut! Am o Honda NSR 50, 2 timpi, 49 cmc, limitata de fabrica la 45-50 km/h, fabricatie '92 si as vrea sa stiu: - care ar fi o turatie normala de ralanti (acum sta la 3.500 rot/min si mi se pare cam mult) - ce cantitate de ulei intra in motor (la cutie, ambreiaj, etc). Am cautat manual dar nu am gasit si de-asta intreb aici. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Salut, www.manualedereparatie.info Ulei nustiu exact cat intra dar trebuie sa fie un surub ceva, pe acolo pentru nivel. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Vreo 1500-2000 RPM la relanti. Uleiul de amestec care CRED ca il bagi in recipientul de sub rezervor intra cam 1 litru, restul nu stiu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 Va multumesc frumos! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate