guitz Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Un amic detine un Aprilia Sr Factory (injectie) si are o problema cu bordul. Acum cateva zile a aparut cheia de service, dar dupa ce am cautat pe aici pe forum am rezolvat, a disparut cheia. Problema e urmatoarea: mereu ramane aprins pe bord beculetul de atenationare (acela rosu de langa turometru) si in partea de jos a ecranului scrie mare "SERVICE". Ulei are, apa are, care ar putea fi problema? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Baga inca odata codul de service in meniul la DIAGNOSIS. Scoate cheia din contact, pune-o la loc apoi si vezi daca mai apare. Mesaj completat Am uitat sa iti spun sa dai RESET SERVICE in meniu dupa ce bagi codul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 Baga inca odata codul de service in meniul la DIAGNOSIS. Scoate cheia din contact, pune-o la loc apoi si vezi daca mai apare.Mesaj completat Am uitat sa iti spun sa dai RESET SERVICE in meniu dupa ce bagi codul . Am facut acest pas de 2 ori, am dat si delete ecu errors Mesaj completat Nimeni nu stie care e rezolvarea? Mesaj completat Fratilor, chiar nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ai ulei in el?poate sa fie si de la asta.... Am citit undeva ca daca sta aprins poti avea probleme cu injectorul.Citeste ecu error si spune-mi la ce numere ai X, iti spun eu care e problema pe urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate