Sari la conținut

Zurby2fast

INACTIV
  • Număr conținut

    520
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zurby2fast

  1. Zurby2fast

    Scuter

    Nu! Cu 1000 iti iei ceva second hand impecabil cu vechime de 1 an sau 2. Intra si tu pe www.bikeshop.ro si uita-te la scutere. La banii aia gasesti ceva impecabil.
  2. Unde pot gasi filtre de benzina cu trei stuturi?
  3. Am verificat! E corecta. Am inteles ca ar putea fi indoita din "T" sau din jambe. Trebuie neaparat sa desfac toata fata sau imi pot da seama si fara sa desfac ce anume e indoit?Mersi pentru numarul de telefon, voi apela la mester de indata ce reapare frigul. PS: Ai idee ce preturi are?
  4. Unde gasesc un atelier pentru indreptat furci? Nu stiu exact care e problema dar simt cauciucul cum freaca in carena la franari fata mai violente.
  5. Au incercat sa copieze Factory-ul la greu )
  6. Epoxy Metal si-a facut treaba de minune! S-a intarit complet in 24 de ore si rezista la benzina desi nu e mentionat acest lucru in specificatiile produsului. Recomand!
  7. Am cautat pe Google si am inteles ca s-ar putea sa pot repara fisura cu epokit sau cu "A+B"(Un fel de paste pentru lipit metal,se amsteca continutul unui tub cu continutul celuilalt). Unde pot gasi aceste solutii? Sunt deschis si la alte sugestii!
  8. Va multumesc amandurora pentru sfaturi! @purdi: Ideala ar fi o solutie ceva mai "solida". Practic nu doresc ceva care sa aiba consistenta siliconului rosu.Exista o oarecare presiune,redusa de altfel,in acea zona.(Cauta si benzina aia sa scape pe unde poate) Pe scurt, caut o substanta care sa reziste la benzina si care sa se intareasca dupa aplicare.Deocamdata am peticit cu un fel de pasta in care aplic intaritor. @mishutz: Maine voi cauta prin oras. Mersi!
  9. Piesele din pompa sunt noi. De curand am schimbat intregul motoras, chiar si acei papucei. Capacul acela mic de plastic ce acopera ansamblul s-a fisurat foarte putin.De aici rezulta o pierdere de 1 litru de benzina la 2-3 saptamani. Ar fi putin cam absurd sa cheltuiesc 200 lei pe o pompa noua pentru un capacel de plastic afurisit. O optiune ar fi sa gasesc una stricata strict pentru capacul de plastic.Din pacate nimeni nu pare sa aiba asa ceva din moment ce caut de ceva vreme. Tind sa cred ca pot rezolva problema asta cu un sfat bun decat cu o risipa inutila de bani.Cred intr-o solutie minune! Cred in puterea celor inventivi!
  10. Va rog sa imi recomandati o pasta care se intareste si care rezista la benzina. Vreau sa izolez capacul de plastic fisurat al unei pompe de benzina. Pasta care am aplicat-o acum nu rezista foarte bine la benzina si imi face pierdere de 1 litru de benzina / 2saptamani. Sugestii?
  11. Pentru o clipa am crezut ca e copilu ala de se dadea anu trecut pe forum! Il stiti voi, ala de avea 14 ani anu trecut si se dadea mare racer pe aici.
  12. Eu am curatat radiatorul cu benzina. Era 1/2 blocat de insecte. Benzina a dizolvat totul intr-o perioada scurta de timp. Cu o periuta de dinti am indepartat maruntaiele de insecte ramase. Happy cleaning!
  13. Se poate repara. Cu MINIM 50 de lei ti-l repara, daca gasesti mester care face o munca atat de migaloasa.Depinde ce s-a uzat. Daca s-au uzat acele bucati de ferodo(cred) care freaca axul atunci scapi ieftin.Daca s-au uzat colectorii nu mai e ieftin. Dar un electromotor second mai bun si sigilat bate la 80+- lei... Depinde si ce motorizare ai.
  14. Ai poza cu rampele si fata variatorului Malossi?Pe mess nu pot sa scot un raspuns de la tine ,deci scriu aici. Ce model de Malossi este mai exact?
  15. Salut! Ce variator e ala? Malossi Multivar?Mai ai si unul Top Performance vad. Merg pe Aprilia sr cu motor Piaggio? Preturi?
  16. Zurby2fast

    "Curuleț"

    Ce jucarie misto ti-ai luat...
  17. Ce facem cu bateria iarna? O pastram intr-un loc cald? In garaj deja se face frig si o ia mai greu dimineata.
  18. Hmm..chestiile astea sunt foarte mici. Nu le pot masura cu un liniar normal. Sunt undeva la 0.5 cm lungime si 0.3 cm latime. Au si o forma ciudata.. Idea ar fi sa ti le arat.
  19. Mi'am desfacut pompa de benzina si am descoperit ca mi s-au uzat periile acelea. Unde gasesc un magazin care are perii pentru motoare electrice? Prefer sa cumpar 2 perii decat o pompa noua cu 250 de lei
  20. S-a mers in vizita azi la ei. Cautati in linkul de mai sus pe ultimele pagini.
  21. Zurby2fast

    Accidente

    Sa scoti si pozele.
  22. Zurby2fast

    Accidente

    Vizita nu a avut inca loc.
  23. Zurby2fast

    Accidente

    Ma bag si eu. La 17:20 gen.
  24. Zurby2fast

    Accidente

    Merge sa ii viziteze cineva?
×
×
  • Creează nouă...