xtgx Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Pentru ca am ratat excursia de saptamana trecuta, propun maine 18.04.2010 "1 day trip Veliko Tarnovo". Eu am un transalp de 600 si colegul meu are un triumph de 955. Vrem sa vizitam si ceva din oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Pentru ca am ratat excursia de saptamana trecuta, propun maine 18.04.2010 "1 day trip Veliko Tarnovo".Eu am un transalp de 600 si colegul meu are un triumph de 955. Vrem sa vizitam si ceva din oras! Recomand.....drumu e ok...orasu la fel. Ultima vizita a fost acu 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Unde si la ce ora-i adunarea?! Intreb caci as vrea si io sa vin! Mesaj completat Unde si la ce ora-i adunarea?! Intreb caci as vrea si io sa vin!....lol...nu vedeam de nas...si e ditamai titlul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate