Sari la conținut

xtgx

INACTIV
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xtgx

  1. Salut! As merge si eu. As pleca de sambata cu mobra si cu pasager. Sper ca joi o sa stiu sigur!
  2. salut! Maine vins si eu la cascade. Ne vedem la 9.00 la petrom-ul de dupa casele cu turnulete!
  3. Salut! Sambata 17.07.2010 ora 7.45 eu cu un prieten ne intalnim la rompetrol dristor inainte de McDonalds. Alimentam si o luam pe A2 Calarasi, Silistra, Dobrich, Dalboka, ferma de scoici - mancam - trecem pe la kaliakra, dupa facem o baie la Tyulenovo unde e un mare bolovan in mare si trecem prin vama, iar pe seara o luam spre casa pe autostrada. Nu ne grabim sa ne intoarcem la o anumita ora. Motoare: Transalp si Yamaha Diversion. Pentru cei care trebuie sa ajunga acasa mai devreme, poate mergem impreuna macar pana la kaliakra sau la bolovan!
  4. Pentru ca am ratat excursia de saptamana trecuta, propun maine 18.04.2010 "1 day trip Veliko Tarnovo". Eu am un transalp de 600 si colegul meu are un triumph de 955. Vrem sa vizitam si ceva din oras!
  5. eu plec impreuna cu un prieten cu un motor de 600 la 8.00 de la agip chibrit mergem pe targoviste, campulung(holcim), dragoslavele, rucar, moeciu, parau rece, predeal sinaia, cota1400, buc.
  6. salut eu ma gandeam la o tura pe la campina, ca e aproape...
  7. salut! ce ziceti de o extindere pana la prejmer, brasov? la 7.30 - 8.30 ne putem intalni.
  8. Am un XT de 125 si as vrea sa-l schimb cu ceva mai mare. Pentru oras e super, dar afara, parca esti cu bicicleta. As vrea o moto in principal pentru traficul din oras (sa nu fie prea grea) si cu care sa plec o data la 2 saptamani - 1 luna la munte, sa merg pe drumuri forestiere, nu stanci... si alte nebunii. Ma gandesc la BMW XCOUNTRY, F650 mi se pare cam greu (ce parere aveti posesorii-e greu de manevrat in traficul din bucuresti?) , la fel ca si Transalpul... Nu vreau de la mobra performante mari, vreau fiabilitate. Consumul as vrea sa fie rezonabil. Eu am 1.70m si 90kg, deci nu trebuie sa fie prea inalta.
  9. xtgx

    BMW XCOUNTRY

    Salut! Stie cineva ceva despre xcountry... fiabilitate... ca ma inteles ca sunt produse in China?
×
×
  • Creează nouă...