Simp1e Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Salut, as vrea sa-mi achizitionez o Aprilie Leonardo 150, sunt din R.Moldova, as vrea sa o cumpar din UE, pretul de preferat <600!pot gasi ceva bun cu banii astia sau gasesc si cu mai putin?ca si la vama va trebui 200e pt devamare...si nu vreau sa iasa mult...ajutatima poate stiti unde sunt cele mai ieftine,poate in italia caci acolo se produc...multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 de ce 150 si nu 250? nu cred ca are rost sa o aduci din Italia, ia-o din Romania, e mai aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simp1e Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 in RO sunt pastrate bine?oricum in IT sunt preturile mai mici,pot gasi cu 300euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 si crezi ca in Italia iti iei lucru ingrijit la 300 euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Cu 300 euro iei lucru ciordit din Italia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Eu l-am luat pe a meu cu 490 de aici si nu e intr-o stare exceptionala.Dar e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Salut, as vrea sa-mi achizitionez o Aprilie Leonardo 150, sunt din R.Moldova, as vrea sa o cumpar din UE, pretul de preferat <600!pot gasi ceva bun cu banii astia sau gasesc si cu mai putin?ca si la vama va trebui 200e pt devamare...si nu vreau sa iasa mult...ajutatima poate stiti unde sunt cele mai ieftine,poate in italia caci acolo se produc...multumesc anticipat... Ai rabdare , la SMAEB , vineri , sambata si duminica se va organiza o piata de vanzare moto SH , iti recomand ceva de peste 250 cmc ! iti iei unul mic si ulterior vrei sa-l vinzi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Un leonardo de 150 merge STOCK 130-135.Ce iti trebuie mai mult de atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Un leonardo de 150 merge STOCK 130-135.Ce iti trebuie mai mult de atat? al meu are 250 si m-am cam plictisit de el...vreau ceva mai puternic,nu neaparat mai rapid...rar trec de suta la ora, dar am nevoie de timp de accelerare mai scurt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate