tdm_mihai Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 cine merge sambata 1 MAI spre VAMA VECHE? plecarea sa fie intre orele 11-12-13. poate ne adunam cativa. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cozmin_4u Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 eu mai plec cu cativa prieteni ..... dar nu cred ca spre vama....poate un costinesti, mamaia, neptun..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Aprilie 19, 2010 Autor Share Postat Aprilie 19, 2010 eu mai plec cu cativa prieteni ..... dar nu cred ca spre vama....poate un costinesti, mamaia, neptun..... pai poate mergem impreuna pana pe malul marii si apoi ne despartim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Si eu merg in vama .... numai ca ma duc pe drumul vechi pt ca pe autostrada nu am voie (scuter Yamaha Aerox) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cozmin_4u Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 pai poate mergem impreuna pana pe malul marii si apoi ne despartim... intra pe pro bike ca e deschis un topic si suntem mai multi..... ca sa te tinem la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 intra pe pro bike ca e deschis un topic si suntem mai multi..... ca sa te tinem la curent ok. poate ne adunam cativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) eu ma inscriu...singur fara gasca... pe A2? pe la 10-11-12 e f.bine... din ce cartier pleci? dormi acolo sau te intorci in aceeasi zi? Editat Aprilie 24, 2010 de motoMitelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Haideti sa facem 'tabara' mare, moto, in Vama. Propun ca toti motociclistii care ajung in Vama Veche, indiferent de ruta aleasa sau ora/ziua de plecare, sa campeze in acelasi loc. The more the better, cum zice rusu. Sa facem o tabara mare, in partea sudica a Vamii Vechi (vezi poza atasata). Facand tabara asta, descurajam ciorditorii si fiind multi, in preajma corturilor mereu va fi cineva, deoarece unii vin, altii pleaca, etc. Seara poate facem rost de-o chitara si-o punem de cantari<am vazut ca multi motoristi le au cu corzile> la foc de tabara stropit cu licori bahice si povesti de motoristi. Rog ca primul grup "cortist" de motoristi care ajunge in Vama si-i place ideea, sa gaseaxa un loc in 'cercul' de pe harta, mai ierbos, mai fara gropi/vai si fara cacaaati, gunoaie si hartii igienice, si sa-si tranteasca acolo corturile, alaturandu-se si restul grupurilor de motoristi ce ajung dupa ei...(am pus o schita pentru blonzi) Daca rezonati cu ideea, ne vedem acolo. Noi incercam sa ajungem vineri pana in 7-8 seara, Bandit+CB500 negre, cort Hannah verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 eu plec azi spre munte - Rasnoave, pentru ca mai apoi - maine sa o iau spre mare - Vama daca este cineva care pleaca sambata dupa orele 12 / 13 ... bip la 0731 170 838 o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate