TM89PTM Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Salut am si eu o intrebare am un honda cbr f3 si am bordul defect am gasit unul de schimb da e in mile nu in km adevarat ca are si gradajul de km mai mic langa cel in mile Stind ca bordul este electronic adica cu mufa nu cu cablu sunt curios daca il iau imi va indica viteza corecta in mile ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Salut am si eu o intrebare am un honda cbr f3 si am bordul defect am gasit unul de schimb da e in mile nu in km adevarat ca are si gradajul de km mai mic langa cel in mile Stind ca bordul este electronic adica cu mufa nu cu cablu sunt curios daca il iau imi va indica viteza corecta in mile ??? sper ca nu te astepti sa-ti arate la 100km/h ,100de mile<parca aprox. 60 mile inseamna> da o sa-ti arate viteza corecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Salut am si eu o intrebare am un honda cbr f3 si am bordul defect am gasit unul de schimb da e in mile nu in km adevarat ca are si gradajul de km mai mic langa cel in mile Stind ca bordul este electronic adica cu mufa nu cu cablu sunt curios daca il iau imi va indica viteza corecta in mile ??? pai montezi gradajul de la ala defect pe ala american . Orice piesa are un cod original ... google... google cu codul... gasesti piesa si tre sa aflii raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate