SRJN Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am motocicleta de la profil.Intrebeare este:Cum trebuie sa stea tija? Trebuie sa stea fixa si sau e normal sa aibe un anumit joc.De schimbat se schimba bine vitezele.Are un joc daca se uzeaza? Intreb sa vad daca sa incerc sa o strang sau nu. Am mai citit la cineva pe forum ca a pierdut aceasta tija in mers.Nu vreau sa patesc la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Am motocicleta de la profil.Intrebeare este:Cum trebuie sa stea tija? Trebuie sa stea fixa si sau e normal sa aibe un anumit joc.De schimbat se schimba bine vitezele.Are un joc daca se uzeaza? Intreb sa vad daca sa incerc sa o strang sau nu. Am mai citit la cineva pe forum ca a pierdut aceasta tija in mers.Nu vreau sa patesc la fel. la a mea tija se misca ii pe ceva rotule cum are orice om la genunchi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate