adi.cretu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Va salut, Sunt Adi din Brasov; am mai jos cateva fotografii dupa cateva lucrari executate la comanda (custom). - sissybar - crashbar - esapamente - indreptat telescoape - cadre: reparat, modificat, restaurat - etc Daca va pot ajuta cu ceva, cu placere. bobarezu2001@yahoo.com 0721399052 Adi Pt exemplificari, dati click mai jos. /index.php?...p;#entry2402014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Salut; cam ce pret imi iei ptr doua telescoape de voshod ptr indreptat?am avut un buf si nu am reusit sa le mai scot... si cat m-ar duce un crash-bar cromat/sau nu,tot pentru voshod. mersi anticipat! Editat Aprilie 27, 2010 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Va salut, Sunt Adi din Brasov; am mai jos cateva fotografii dupa cateva lucrari executate la comanda (custom). - sissybar - crashbar - esapamente - indreptat telescoape - cadre: reparat, modificat, restaurat - etc Daca va pot ajuta cu ceva, cu placere. bobarezu2001@yahoo.com 0721399052 Adi Pt exemplificari, dati click mai jos. /index.php?...p;#entry2402014 salut un crashbar m-ar interesa pt o comunista.cum putem rezolva problema,fara sa duc motorul multi km? si la ce bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.cretu Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 Salut; cam ce pret imi iei ptr doua telescoape de voshod ptr indreptat?am avut un buf si nu am reusit sa le mai scot...si cat m-ar duce un crash-bar cromat/sau nu,tot pentru voshod. mersi anticipat! Salut Pt.indreptat telescoape.......nu stiu ce sa zic pana nu le vad.Cel mai mult am luat 100 ron pe bucata.Daca imi trimitzi o poza cu ele,pot sa-ti spun exact.Astept pe mail. Un crashbar din otzel te duce la aprox. 200 ron.....Imi pare rau,dar nu am baie de nichel.Daca il vrei vopsit sau....din inox,numai ca -i mai scimp. Te salut..................adi Mesaj completat salutun crashbar m-ar interesa pt o comunista.cum putem rezolva problema,fara sa duc motorul multi km? si la ce bani Salut Trimite-mi te rog pe mail ceva poze cu motorul tau.....si cu modelul de crashbar pe care il vrei. Incerc sa iau dimensiunile de pe un motor ca al tau....si ti-l trimit eu cumva. Te costa in jur de 200 ron..... Te salut....................adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 okay daca vrei pot sa iti trimit (prin currierat) model format din teava henco,pt ca nu cred ca o sa gasesti in brasov asa motor dar caut poze si schite mai concrete si trimit mailul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate