Udna$ Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutare, Eu vreau sa dau o raita scurta la istanbul, mai mult in interes propriu (a se citi afaceri ) dar si de placere. Plecarea vineri, 30 apr, cat mai dimineata ~6 si intoarcerea duminica, pe 2 mai. Eu sunt pe un Diversion de 600 impreuna cu Ioana (vocea de la GPS) Am mai facut drumul de vreo 2-3 ori, dar tot cu urechile la GPS...nu s-a prins o boaba de bulgara de mine. Astept oameni interesati de calatorie. Pot fi contactat si pe andrei.samoila@ymail.com. Ca si detalii, sunt in jur de 700 km, cazare propun in partea veche a Istanbulului (aproximativ 25-30 euro / noapte, camera dubla in care este de obicei un pat dublu si un pat simplu) si de papa...multe shaorme si kebaburi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) cit ne duce ca bani? cu ce viteza mergi? Editat Aprilie 28, 2010 de motoMitelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Udna$ Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 Pai...de obicei la drumuri de weekend, ii dau gaz din belsug, sa ajung rapid (o tin la 130-150 unde se poate), la drumuri lungi, unde fiecare gram de benzina conteaza, o tin la 100-110, unde e consumul cel mai mic la mine (putin peste 4 litri ) ca si costuri, iti calculezi consumul - eu cred ca ma pot adapta la orice stil de mers, daca e peste 100. Hotelul costa undeva intre 25 si 50 euro pe noapte(in functie de conditii si mic dejun); putem imparti o camera mai ales daca vi singur - sunt 2 nopti cazare. Papa...ceva luat de acasa pt drum plus o ciorbitza, shaorma si kebab la istambul...o bericica seara...mai niscaiva sucuri prin plimbari...eu estimez un maxim 70 eu benzina (14 sute X 5% X 1 eu per litru - dar poate sa fie mai scumpa benzina la bulgari/turci. Per total eu ma pregatesc cu 250 euro daca plec singur...daca mai impartim o camera, mai scadem circa 50 euro. Dar aici intervine si cheful fiecaruia de a toca bani pe alte lucruri (eu chiar tin sa ajung in piata de mirodenii...mi se cam termina ardeiul iute si curry-ul...si deci o sa las si pe acolo cativa euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate