Sari la conținut

istanbul 30apr-2mai


Udna$
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Eu vreau sa dau o raita scurta la istanbul, mai mult in interes propriu (a se citi afaceri :peace: ) dar si de placere. Plecarea vineri, 30 apr, cat mai dimineata ~6 si intoarcerea duminica, pe 2 mai.

Eu sunt pe un Diversion de 600 impreuna cu Ioana (vocea de la GPS) Am mai facut drumul de vreo 2-3 ori, dar tot cu urechile la GPS...nu s-a prins o boaba de bulgara de mine. Astept oameni interesati de calatorie. Pot fi contactat si pe andrei.samoila@ymail.com.

 

Ca si detalii, sunt in jur de 700 km, cazare propun in partea veche a Istanbulului (aproximativ 25-30 euro / noapte, camera dubla in care este de obicei un pat dublu si un pat simplu) si de papa...multe shaorme si kebaburi :D.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai...de obicei la drumuri de weekend, ii dau gaz din belsug, sa ajung rapid (o tin la 130-150 unde se poate), la drumuri lungi, unde fiecare gram de benzina conteaza, o tin la 100-110, unde e consumul cel mai mic la mine (putin peste 4 litri :peace: )

ca si costuri, iti calculezi consumul - eu cred ca ma pot adapta la orice stil de mers, daca e peste 100. Hotelul costa undeva intre 25 si 50 euro pe noapte(in functie de conditii si mic dejun); putem imparti o camera mai ales daca vi singur - sunt 2 nopti cazare. Papa...ceva luat de acasa pt drum plus o ciorbitza, shaorma si kebab la istambul...o bericica seara...mai niscaiva sucuri prin plimbari...eu estimez un maxim 70 eu benzina (14 sute X 5% X 1 eu per litru - dar poate sa fie mai scumpa benzina la bulgari/turci. Per total eu ma pregatesc cu 250 euro daca plec singur...daca mai impartim o camera, mai scadem circa 50 euro. Dar aici intervine si cheful fiecaruia de a toca bani pe alte lucruri (eu chiar tin sa ajung in piata de mirodenii...mi se cam termina ardeiul iute si curry-ul...si deci o sa las si pe acolo cativa euroi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...