Sari la conținut

Tavaleala Unirii 29.04

Gova
 Share

Postări Recomandate

Plecam de la Curtea de Apel azi dimineata, dadeam prioritate celor care veneau dinspre pod Natiunile Unite si am vazut un TransAlp care mergea printre sirurile de masini. Linistit, atent. M-am incadrat si eu dupa putin timp, vroiam sa ocolesc parcul si s-o iau inapoi spre Cocor. Cand ajung in intersectia unde vine Regina Maria din dreapta, vad motoreta pe jos si pe motociclist cum tocmai se ridica. Masina implicata se pare ca era un matiz al unor baieti de la o firma de paza, erau in uniforme si echipament. Nu stiu daca a fost contact intre masina si motoreta, e posibil sa-l fi speriat doar si motociclistul sa faca o manevra de evitare prea agresiva. Am oprit si eu si m-am dus sa-l intreb pe motociclist daca are nevoie de ceva. Se tinea de umar, dar a zis ca e ok. Era un tip pe la varsta a doua, nu stiu daca intra pe-aici.

Daca are cineva mai multe detalii, asteptam sa vedem ce s-a intamplat.

Poze n-am facut ca eu unul daca m-as tavali si l-as vedea imediat pe unul cu telefonul in mana ca face poze, l-as lua intr-o serie.

Multa sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri