ionut73 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 m-au rugat baietii de la Bucovina sa pun anunt aici ... ei nu prea intra pe foruml nostru. Asa ca .... Intre 20 - 23 mai se va desfasura la Gura Humorului competitia Bucovina Off Road Challenge - auto & moto. Vor fi 2 clase la moto. Cei care au fost anul trecut au fost placut surprinsi de trasee si organizare. JO poate sa ne zica mai multe .. Mai multe detalii aici http://www.bucovinaoffroad.ro/eveniment2010_la_inscrieri.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Da de ce la fel ca anul trecut in acelasi weekend cu Bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Da de ce la fel ca anul trecut in acelasi weekend cu Bacau? FRATE , PARCA SE STABILISE O INTALNIRE LA FEDERATIE UNDE UNII..............AU SPUS CA NU FARA FEDERATIE , CU PROGRAMAREA CONCURSURILOR O DATA LA 2 SAPTAMANI SI..... BAFTA , DAR BACAUL NU POATE VENI LA BUCOVINA , NICI COMANESTI , AVETI 10 OAMENI LIPSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 eu personal am fost placut surprins anul trecut de aceasta cursa ,pe langa traseul care a fost deosebit de frumos si spectaculos si organizarea a fost foarte buna , am promis ca revin la toate cursele organizate de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 FRATE , PARCA SE STABILISE O INTALNIRE LA FEDERATIE UNDE UNII..............AU SPUS CA NU FARA FEDERATIE , CU PROGRAMAREA CONCURSURILOR O DATA LA 2 SAPTAMANI SI.....BAFTA , DAR BACAUL NU POATE VENI LA BUCOVINA , NICI COMANESTI , AVETI 10 OAMENI LIPSA asa este bogdane,dar tipic ptr romania fiecare face ce si cum crede..valcea,deva si sibiu o sa mearga pe latura asta:datele de concurs le respectam pe cele stabilite in iarna iar prietenestile le facem cu federatia..vorba lui patrick:se cerne lumea incet incet si in 2 ani o sa ramana cine trebuie.. in ceea ce priveste organizatorii,am ajuns ca la nunta:vii la mine,vin la tine..este deja un fel de obligatie morala sa participi la un astfel de eveniment,daca organizatorul vine la cursa ta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 cursa de la Bucovina e cursa in Campionatul National de Off Road (auto). si au decis sa faca si moto. asta e - e loc pentru toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 asa este bogdane,dar tipic ptr romania fiecare face ce si cum crede..valcea,deva si sibiu o sa mearga pe latura asta:datele de concurs le respectam pe cele stabilite in iarna iar prietenestile le facem cu federatia..vorba lui patrick:se cerne lumea incet incet si in 2 ani o sa ramana cine trebuie.. in ceea ce priveste organizatorii,am ajuns ca la nunta:vii la mine,vin la tine..este deja un fel de obligatie morala sa participi la un astfel de eveniment,daca organizatorul vine la cursa ta.. Scuze de interventie , chiar nu cred ca am intervenit bine , dar am crezut ca discutia cu programarea va avea un rezultat , in favoarea tuturor. Eu cred ca o cursa calumea de enduro la fiecare 2 saptamani ajunge si noi am fi pus cursa oricand ca sa nu deranjam pe nimeni. Am fost de multe ori in bucovina si stiu cetrasee super sunt acolo , pacat ca nu pot merge , e evident ( asta e de fapt problema .. ca nu pot merge ..) Bafta Organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 bogdane stai linistit k multzi s-au saturat sa merga la curse unde sunt si masini ...... aceleasi trasee aglomeratzie ........ io zic sa nu itzi faci probleme de acest gen k oricum lumea a rams incantata de anul trecut si tot la voi or sa vina bucurestiul vine la bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 traseele de la moto nu au nimic in comun cu cele de la auto.De asta motociclisti nu apar in filmul 2009 anul asta sunt pe aceiasi versanti sa se poatea filma . Ne cerem scuze pentru suprapunera datei, cu evenimentul de la Bacau, dar concursul este conditionat de etapa de campionat nationa de offroad (auto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 traseele de la moto nu au nimic in comun cu cele de la auto.De asta motociclisti nu apar in filmul 2009 anul asta sunt pe aceiasi versanti sa se poatea filma . Ne cerem scuze pentru suprapunera datei, cu evenimentul de la Bacau, dar concursul este conditionat de etapa de campionat nationa de offroad (auto ) SPOR LA TREABA BAIETI , SI SPER SA NU FIU INTELES GRESIT CHAIR CUNOSC ZONA SI MI-ASI FI DORIT SA VIN LA CURSA ACOLO. POATE REUSIM LA ANUL . BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 bogdane stai linistit k multzi s-au saturat sa merga la curse unde sunt si masini ......aceleasi trasee aglomeratzie ........ io zic sa nu itzi faci probleme de acest gen k oricum lumea a rams incantata de anul trecut si tot la voi or sa vina bucurestiul vine la bacau traseul de la offroad bucovina a fost genial anul trecut nici nu am vazut urma de masina :-J de filmat nu am prea fost filmati dar nu am mers acolo pentru parada am mers ca sa ma simt extraordinar:)si asa a si fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate