mki79r Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Sambata 8 mai pe Transfagarsan se desfasoara etapa 2 a Raliului Argesului, traseul se inchide la ora 8.30 incepand de la Vidraru. Pentru a nu fi probleme cred ca trebuie ajuns pana in ora 8 la baraj.Ceva amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Sambata 8 mai pe Transfagarsan se desfasoara etapa 2 a Raliului Argesului, traseul se inchide la ora 8.30 incepand de la Vidraru. Pentru a nu fi probleme cred ca trebuie ajuns pana in ora 8 la baraj.Ceva amatori? nu zici rau.habar n am ce i cu vremea asta..m a spart eu ma gandeam la o " transaplina " dar sa ma ploua..n am chef maine vad cum mai evolueaza.. parca m as baga daac vremea e cat de cat ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 Am inteles ca Transalpina inca nu este practicabila in totalitate asa ca mai trebuie sa asteptam. Pentru sambata sunt cu ochii pe meteo si sper sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Am inteles ca Transalpina inca nu este practicabila in totalitate asa ca mai trebuie sa asteptam. Pentru sambata sunt cu ochii pe meteo si sper sa nu ploua. esti sigur ca nu este ? eu mai dau telefoane la cei de acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDude Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 As merge si eu sa vad portiunea nordica a traseului (daca reusesc sa ma trezesc la 4 dimineata ) Detalii despre raliu aici: http://raliulargesului.com/2010/index.php?...=4&Itemid=5 Si un "aperitiv" aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 esti sigur ca nu este ?eu mai dau telefoane la cei de acolo.. Daca mai afli ceva detalii sa scrii si tu aici , te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 vezi ca am scris pe topicl " meu" de transalpina . azi era o vreme mizerabila acolo ( ploaie de rupea..etc) cred ca alegerea va fi pe ultima clipa cu vremea asta schimbatoare tare. deja de 2 zile nu stiu ce sa fac intre scuter si conserva. deh, am imbatranit si nu ma incanta sa ma ude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 vezi ca am scris pe topicl " meu" de transalpina. azi era o vreme mizerabila acolo ( ploaie de rupea..etc) cred ca alegerea va fi pe ultima clipa cu vremea asta schimbatoare tare. deja de 2 zile nu stiu ce sa fac intre scuter si conserva. deh, am imbatranit si nu ma incanta sa ma ude. Ok, atunci mai tinem legatura aici si vedem ce ne ofera vremea si apoi ne hotaram daca se merita sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Ok, atunci mai tinem legatura aici si vedem ce ne ofera vremea si apoi ne hotaram daca se merita sa mergem. din motive de noroi, alea , alea, transalpina se amana marea ma cheama la ea ( cea din Bulgaria ) mai stau 2 saptamani si incerc din nou Transalpina - ma gandesc ca prin padure spre obarsie trebuie sa fie un noroi pana in dinti daca in iunie acum 2 ani era maricel Mesaj completat Ok, atunci mai tinem legatura aici si vedem ce ne ofera vremea si apoi ne hotaram daca se merita sa mergem. din motive de noroi, alea , alea, transalpina se amana marea ma cheama la ea ( cea din Bulgaria ) mai stau 2 saptamani si incerc din nou Transalpina - ma gandesc ca prin padure spre obarsie trebuie sa fie un noroi pana in dinti daca in iunie acum 2 ani era maricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Pare tentant, pe care din probe propui? N-am mai fost la raliuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Mai 6, 2010 Autor Share Postat Mai 6, 2010 Pare tentant, pe care din probe propui? N-am mai fost la raliuri. Capra ar fi ideal , ca este o priveliste superba asupra acelor de par , daca nu Piscul Negru. Mesaj completat Capra ar fi ideal , ca este o priveliste superba asupra acelor de par , daca nu Piscul Negru. Raliul Argesului 2010: orar de inchidere a circulatiei! VINERI 07.05.2010 - SHAKEDOWN DJ 703 K Mărăcineni – Budeasa pînă la intersecția cu str. Sudeaua CIRCULAĂIA RUTIERĂ ESTE ÎNCHISĂ ÎN INTERVALUL 16.00 – 19.00 SĂMBĂTĂ 08.05.2010 – ETAPA I DN 7C – TRANSFĂGĂRĂÂŞAN La centrala electrică - Căpățâneni CIRCULAĂIA RUTIERĂ ESTE ÎNCHISĂ ÎN INTERVALUL 8.30 – 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 cateva foto de vineri, merita sa faceti drumul la Vidraru /index.php?...t&p=2417066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Mda, eu pas. Dupa cat timp vad ca-i blocata circulatia s-ar lungi toata ziua si trebuie sa-mi dau namolul jos de pe bicla pt duminica tot maine... plus cica tur de hipermarket-uri... n-am cum toata ziua. Care mergeti, dati un report dupa ref zapada, daca se poate traversa sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate