bobica15 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Postez si aici cu scuzele de rigoare pt neatentie!!! Vrea cineva sa iasa in week-end-ul acesta (8-9 mai) la o tura cheia siriu?? M-am uitat la vreme si va fi frumos!! Nu ramane decat sa spuneti da si sa ne vedem sambata la ora 9 in otopeni la agip!! Ar merge un raspuns aici sau chiar un contact telefonic :0751 186 606 ! Salutari;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir. Kid Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Postez si aici cu scuzele de rigoare pt neatentie!!! Vrea cineva sa iasa in week-end-ul acesta (8-9 mai) la o tura cheia siriu??M-am uitat la vreme si va fi frumos!! Nu ramane decat sa spuneti da si sa ne vedem sambata la ora 9 in otopeni la agip!! Ar merge un raspuns aici sau chiar un contact telefonic :0751 186 606 ! Salutari;) m-asi combina si eu! ideea e sa ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 Ar fi frumos! Asta e motivul pentru care am si postat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) As cam avea si eu maine de facut un drum pana la Brasov, cu ceva treaba p-acolo. Asa ca m-as alatura unui grup. Eu nu prea am inteles care ar fi propunerea de program (daca este una). Sorin Editat Mai 7, 2010 de soran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda_maniaq Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 si cand va intoarceti....ca eu is de munca maine seara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 Eterna varianta ploiesti cheia brasov siriu si intoarcere spre ploiesti! Plecare la 10:00 si ajungem undeva pe la 7 pm acasa! Si eu am treaba pe seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Eu as pleca un pic mai devreme, 9 la otopeni, asa cum a zis initiatorul in primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 Eu am fost initiatorul Atunci ne vedem la 9 la otopeni Agip! Stau max 30 min si apoi plec:) daca mai vrea cineva 0751 186 606 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Salut. Am fost la 9:10 la Agip Otopeni, stat pana la 9:30, nu a aparut decat un cuplu pe Transalp care nu aveau legatura cu topicul asta. Am mers impreuna pana dupa Buzau, ei facand dreapta spre Vulcanii Noroiosi, eu mai departe spre Brasov. M-am intors pe DN1. Vremea a fost excelenta, drumurile foarte bune. Poze nu am, pentru ca nu obisnuiesc. Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate