etarulescu Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 AM UN NIPRU NR VECHI, CARE SUNT ETAPELE SI CAM CAT M-AR COSTA SA O INSCRIU CU NR NOI? MULTUMESC FRUMOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 buna intrebare. si eu vreau sa cumpar in IJ cu numere vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 AM UN NIPRU NR VECHI, CARE SUNT ETAPELE SI CAM CAT M-AR COSTA SA O INSCRIU CU NR NOI?MULTUMESC FRUMOS! Pai iti faci programare (poti online su telefonic) la R.A.R. il duci pentru identificare, unde il verifica daca e inscris sau nu in circulatie, daca e furat sau nu, ii face ceva poze ii face verificare tehnica. Daca e inca inscris o sa te coste la R.A.R. cu identificare si verificare undeva la vreo 400 de lei, iar la politie fara numere preferentiale maxim 100 de lei. Vezi ca pentru politie mai ai nevoie de un dosar ceva taxa la C.E.C., actele care ti le da de la R.A.R., asigurare obligatorie pe minim 6 luni Vezi ca pe site-ul R.A.R.-ului it zice si de ce acte ai nevoie.Deasemenea vezi ca sunt birouri de copiat acte care iti pun in ordine tot dosarul pentru politie si te scapa de alte neplaceri dar te face si de ceva bani (nu multi). Bafta la inscris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate