coxx Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 ar fi primul meu drum lung si n-as vrea sa plec singur. am si fost sfatuit de baieti mai experimentati sa nu plec singur... merge cineva ? ca daca nu...o sa fiu nevoit sa plec iar cu masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TalpaIute Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Desi azi mi-am stricat bunatate de carene teoretic maine plec la mare cu inca vro 2-3 prieteni motorizati, da-mi 1 pm ceva maine si poate merem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 pe la 14 ma car si eu...din pacate e o chestie de protocol si ma duc lansat...totusi poate o punem de-o betie crunta...hai care ajungeti inaintea mea dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat Iulie 14, 2006 Autor Share Postat Iulie 14, 2006 Merge cineva azi spre mare ? Ma tot coiesc de 3 saptamani sa plec cu mobra pana la mare si tot au aparut motive sa nu...dar azi chiar as vrea s-o fac ! Se mai baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate