darkrider Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 salut tovarasi.. stiti cumva pe cineva care face tobe din inox complete..pentru nipru si la ce pret? ma puteti ajuta, va rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 asa ceva vreau si eu si nu numai eu, asa ca orice informatie este binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 ceva nou? am mai gasit pe cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkrider Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 la naiba...mi-a trimis un prieten acu' vreo doua saptamani niste poze cu un nipru frumos care avea tobe de inox, si din cate imi amintesc, stapanu' fierului zicea ca i le-a facut un nene care lucra in inox, dar nu-si mai aminteste (prietenu' asta al meu) despre ce poze era vorba iar eu am pierdut link-ul ca s-a virusat calculatorul.. ..cred ca am sa incerc cu hipnoza, poate isi aminteste.. am gasit poza, totusi, poate o recunoaste cineva..ce ziceti; is cam mari tobele dar poate le face si altfel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate