lucyfire_legion Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 vreau un rezervor in stare buna de m-72, dau la schimb un alternator de dnepr!(eventual il vand pentru a cumpara rezervor). astept oferte(daca sunt)si n-ar strica niste poze cu rezervorul.alternatorul merge perfect,azi l-am probat pe a mea! asta e tipul de rezervor pe care il caut,basty dadea asa ceva prin mai.............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 1. cat vrei pe alternator. 2. cat dai pe un rezervor, in cazul in care nu gasesti pe cineva cu care sa schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 alternatorul pleaca spre aleko,cine are un rezervor de m-72(de dat)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 stiu ca nu e de m72, dar am eu unu de ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 stiu de rezervorul tau,dar ramane ultima optiune,vreau de m cu acel compartiment pe rezervor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 nu pot sa cred ca nu are nimeni un afurisit de rezervor de m-72!!!!!!!!!!!!!!!! facem altfel: daca nu vrea nimeni sa vanda,poate facem schimb! Asadar,pun la dispozitie ORICE piesa de dnepr, in perfecta stare de functionare,de la roti la coarne,poate vrea cineva un schimb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 500 mii ala de ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 de ce nu iti pui e ij? p.s. nu avea tibi m-72-ul ala negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 am gasit in galati,anuntul a expirat! pe ochi frumosi! cadou de ziua mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 am gasit in galati,anuntul a expirat!pe ochi frumosi! cadou de ziua mea! ai vazut? te grabeai sa dai banii pe el.. parca era o pasare rara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orez< Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 vreau un rezervor in stare buna de m-72, dau la schimb un alternator de dnepr!(eventual il vand pentru a cumpara rezervor). vreau sa cumpar eualternatorul ...zi un pretsi lasa un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Imi pare rau dar alternatorul si rezervorul si-au gasit fericitii proprietari, topic inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate