mehigh_83 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) vreau sa schimb becul de faza lunga[este ars] .se schimba usor sau ......? asta e motorul Editat Mai 15, 2010 de mehigh_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) Atat timp cat stii sa rasucesti cheia in contact presupun ca te duce si bibilica sa schimbi becul.. Are H1 si H7. Si ca sa iti raspund la intrebare, DA, se schimba usor, daca asta era informatia cautata de tine. Editat Mai 15, 2010 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 hehehe n-am facut asta niciodata, si nu stiu exact cum e la srad, dar in principiu: scoti mufa cu fire care se leaga la bec, scoti mansonul ala de cauciuc, scoti becul, si cu becul nou faci aceeasi pasi numai ca invers... Mesaj completat *daca tot ai pus poza trebuia sa incercuiesti si becul cu problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehigh_83 Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 salutare.nu am motocicleta de mult , si nu am fost nevoit sa umblu pe la ea. eu credeam ca e mult mai complicat,ma gandeam ca trebuie demontata partea din fata[am avut un scuter GIANT, o chinezarie,ca sa ii schimb becul de pe stop a trebuit sa desfac jumatate de scuter ].....oricum ,am reusit .tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate