ianachim Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 o tura de alergat pe autostrada pana in ct si apoi in vama plecare undeva la 9.00 la mol intrare pe A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 o tura de alergat pe autostrada pana in ct si apoi in vamaplecare undeva la 9.00 la mol intrare pe A2 neata cu ce cu k drum bun dar poze nu neai dat nenea Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2010 Autor Share Postat Mai 16, 2010 fara cuvinte Mesaj completat b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Ai gura plina de muste de la lanurile de rapitza?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Ai gura plina de muste de la lanurile de rapitza?... tare asta dar referitor la cea scris marele clasic , si eu am zis ca a gresit ceva , dar daca pui semnele de punctuatie acolo unde trebuie , devine ceva inteligibil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 tare asta dar referitor la cea scris marele clasic , si eu am zis ca a gresit ceva , dar daca pui semnele de punctuatie acolo unde trebuie , devine ceva inteligibil ... didi man la cele doua cuvinte tu unde ai baga.... punctuatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate