Gogule Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 salut. am nevoie de dimensiunile tuturor o-ringurilor (sunt 5) din carburatoarele gsx-f-ului. trebuiesc schimbate in curand si poate le pot gasi la magazinele care se ocupa cu asa ceva....am inteles cu nu sunt marimi standard, dar merita incercat....poate s-a mai lovit careve de problema asta si ma poate ajuta si pe mine.....avand in vedere ca cele OEM sunt f scumpe, acestea din urma o sa ramana ultima posibilitate ... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 cand am cumparat , la magazin (d-ala ieftinache de Dacie) avea nenea ala o cutie plina, multe "sortimente", ...sute...tocmai ca "probleme" ca a ta sa poata fi rezolvate pe loc... 1leu bucata. Nu mai stiu daca avea si de alea mari care se pun intre flansele de admise si chiulasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 cand am cumparat , la magazin (d-ala ieftinache de Dacie) avea nenea ala o cutie plina, multe "sortimente", ...sute...tocmai ca "probleme" ca a ta sa poata fi rezolvate pe loc... 1leu bucata. Nu mai stiu daca avea si de alea mari care se pun intre flansele de admise si chiulasa. ai dreptate yuk, am fost cu unele dar erau atat de uzate incat nu am putut afla dimensiunea exacta si mi-a dat vanzatorul alte dimensiuni..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate