smokefield Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Sculare de dimineata sa aranjez macar un pic motoru - ca seara ma intorsesem tarziu si nu am mai facut nimic - pus scule, bagaje si prietena in spate si hai la drum - totul frumos pana la prima benzinarie unde am avut parte de inca o dovada ca traim intr-o tara superba dar locuita (e vorba de o intamplare cu un tigan - pt cine e curios - pe topicul dedicat exterminarii lor ). IN sfarsit - alimentez si la drum...pana la Sinaia a fost perfect drumul - uscat, soare...ce mai placere - am salutat si cativa colegi...se anunta o zi frumoasa (ziceam eu in ciuda avertismentelor de 60% sanse de precipitatii in Bucegi anuntate... ). Pt a ajunge la pestera trebuie luat pe drumul spre Targoviste si nu dupa mult timp se face un drum neasfaltat la dreapta - primul reper e cabana Cuibul Dorului. Exista si varianta pe Moroeni - mai lunga si am auzit ca mai buna . Peisaje superbe, padure, liniste (bine...mai putin ca 2T-ul meu face ceva zgomot ) - drumul absolut infricosator in anumite locuri...a trebuit sa dau jos pasageru ca nu treceam cu chopperu pe acolo intreg... Am mers cam 1-1.30h pe drumul asta pana la Pestera...o sa las pozele sa vorbeasca despre cum a fost - pe drum am avut parte de toate peripetiile - ne-a prins o ploaie care in cateva minute s-a transformat in piatra - nici macar nu aveam unde sa trag la adapost asa ca am continuat - apoi soare....apoi iar ploaie - m-am udat la fund din cauza apei care statea in sa - oricum - cu skilul meu de endurist , prin noroaie pana la jumatea rotii, pietre si copaci pe drum... am ajuns cu bine la pestera - am lasat motoru undeva langa o biserica in constructie, asigurat de mesteru de acolo ca nu se intampla nimic si am purces spre pestera - care se afla la 10min de mers pe jos - frumos si acolo - e de o salbaticie cum nu credeam - se vede ca a fost odata mana omului pe acolo dar e asa de distrusa amenajarea incat zici ca nu intra nimeni... Intre timp m-am incalzit (ca na - imi cursese apa si in ghete ) - amm ai stat un pic si am hotarat sa mancam - a iesit si soarele - totul frumos - incepem sa mancam si na ca iar ploua - vreau sa spun ca acu eram in chiloti si hainele la uscat - imbracare la nivel de armata bine antrenata, sus pe motor si hai sa cautam soare mai jos - gasim langa lacul Bolboci - o frumusete de lac - repet operatiunea inversa imbracarii cu speranta ca acu se vor usca - reusim sa terminam si de mancat - un pic de plaja...poze...si hop ca ploaia era pe urmele noastre - sus pe motor iar si hai la vale ca nu mai tine - dupa drumul endurist de rigoare ajungem la asfalt-si hai acasa ca era deja seara. La posada coada de masini de 4-5 km - si pt asta am multumit ca eram cu motoru . Am ajuns acasa inca ud dar multumit de o plimbare care a avut de toate. Pozele sunt cam de 700K : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Un singur cuvant: superb!!! PS: foarte frumos motorul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi.a Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Frumos, vreau sa ajung si eu in zona in curand, dar cu masina. Spune-mi te rog e accesibil? Sunt locuri de campare..as vrea sa raman o noapte cu cortul, eu stateam de obicei undeva dupa cheile Tatarului, pe malul apei..dar au trecut ceva ani de cand nu am mai fost in zona. Multam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 drumul care pleaca de la intrarea din sinaia (pa langa cabana cuibul cu dor) e foarte prost - cu greu o sa treci cu masina - dar am vazut masini multe pe acolo si pp ca au venit pe partea cealalta - dar nu stiu cum e... In rest timp bun sa ai...ca de frumos e frumos... Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 ce e frumos e frumos....felicitari!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin83 Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 (editat) Am mers cam 1-1.30h pe drumul asta pana la Pestera...o sa las pozele sa vorbeasca despre cum a fost - pe drum am avut parte de toate peripetiile - ne-a prins o ploaie care in cateva minute s-a transformat in piatra - nici macar nu aveam unde sa trag la adapost asa ca am continuat - apoi soare....apoi iar ploaie - m-am udat la fund din cauza apei care statea in sa - oricum - cu skilul meu de endurist , prin noroaie pana la jumatea rotii, pietre si copaci pe drum... am ajuns cu bine la pestera - am lasat motoru undeva langa o biserica in constructie, asigurat de mesteru de acolo ca nu se intampla nimic si am purces spre pestera - care se afla la 10min de mers pe jos - frumos si acolo - e de o salbaticie cum nu credeam - se vede ca a fost odata mana omului pe acolo dar e asa de distrusa amenajarea incat zici ca nu intra nimeni... exact in ziua aia am fost si eu.. , dar cu masina ca motocicleta nu am cand a inceput ploaia aia cu grindina faceam gratar, in camp deschis.. am luat la grindina in cap de vedeam stele verzi pestera am gasit-o inchisa pt ca am ajuns la 18:15 si programul era pana la 17:00 La posada coada de masini de 4-5 km - si pt asta am multumit ca eram cu motoru . eu am stat in sinaia sa vad finala campionatului mondial si la 2 noaptea cand am plecat era lejer.. Frumos, vreau sa ajung si eu in zona in curand, dar cu masina. Spune-mi te rog e accesibil? Sunt locuri de campare..as vrea sa raman o noapte cu cortul, eu stateam de obicei undeva dupa cheile Tatarului, pe malul apei..dar au trecut ceva ani de cand nu am mai fost in zona. Multam!!! daca ai masina de teren du-te, cu una mica nu ti-as recomanda.. eu zic ca nu merita sa mergi 35km pana la pestera numai cu a 1-a si a2-a si sa dai cu ea de toate pietrele.. eu am fost cu un suv si mai mult de 50km/h nu am avut unde sa prind.. sa pun si eu cateva poze.. grindina Editat Iulie 29, 2006 de florin83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate