Sari la conținut

cristi.a

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    nu am
  • Club
    -

cristi.a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cristi.a

    SMAEB 2008

    SLAB, pacat...ma asteptam la altceva. Mai interesant in parcare afara, mult mai multe moto.
  2. R.I.P Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
  3. Frumos, vreau sa ajung si eu in zona in curand, dar cu masina. Spune-mi te rog e accesibil? Sunt locuri de campare..as vrea sa raman o noapte cu cortul, eu stateam de obicei undeva dupa cheile Tatarului, pe malul apei..dar au trecut ceva ani de cand nu am mai fost in zona. Multam!!!
  4. Un tataie la peste 50 ani...extrem de grav, din nefericire nu i se dau sanse foarte mari. Evident ca a fost vinovat....sanatate
  5. Cum vine asta..."nu prea..sau mai rar" Pai cred ca e obligatoriu sa o faci, zic si eu. Toti trebuie sa ne asiguram de multe ori si bine, chestia cu nu prea sau mai rar...da in neglijenta si nu e loc de asa ceva pe strada.
  6. Sunt multe accidente cu "conservari" (cum va place sa ne spuneti) care nu se asigura...dar, tu consideri ca semnalul pus este acelasi lucru cu o asigurare temeinica?? Intrebare..daca venea un motociclist cu 150 pe ora si te lua in plin...cine era vinovat? El ca mergea tare .. sau tu ca nu te-ai asigurat...sau "consevarul tampit"din passat de pe banda din dreapta ca folosea aceeasi strada?? Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar nu pot sa-ti dau dreptate. Multa bafta in continuare, partea buna e ca nu ai patit nimic. Asfalt uscat!!
  7. Astept mereu in spatele lui, niciodata nu fortez, sunt de 1000 ori mai atent cand sunt motociclisti..pentru ca, spuneam mai sus, esti mai vulnerabil pe motor, cred ca ar trebui sa va pese mai mult de voi... Cred ca merita sa fim mai atenti..toti, nu numai "conservarii"
  8. Pai sunt circuite pentru joaca...nu drumurile publice, demaraj am si eu...si volan...si pot sa ma joc si eu, dar nu pe strada si nu intre masini. Respect doar, atat, si cred ca sunt mult mai putine accidente, nu merita sa ne jucam pe sosea.
  9. Salve! In sfarsit un "conservar" a deschis acest topic la care ma gandesc si eu de ceva vreme. Va urmaresc de ceva timp si imi doresc mult sa trec si eu la doua roti. Momentan sunt "conservar". Mult adevar in scrisul antevorbitorului, si voi trebuie sa fiti putin mai atenti, pentru ca nenorociti sunt multi si cred ca stiti foarte bine ca animale fara creier sunt si pe 2 si pe 4 roti. Da, e adevarat, se dau la motociclisti, incerca sa va dea jos, dar cei cu aceasta gandire se dau si la conserve, sunt multi in trafic care fac sicane si iti taie fata, chiar fiind in masina. Din nefericire pe 2 roti esti mai vulnerabil. Deci claxoane, faruri, motoare turate si pumni in geam..dar cu motiv. Acum ceva vreme eram la semafor, un tip pe 2 roti langa mine, a plecat cu demaraj, mi-a taiat fata....nu am incercat sa fac nimic, a inaintat cam 100 m si a franat sa ma astepte, doar ca sa aiba ocazia sa demareze din nou....nu incerc sa ma pun la demaraj cu 100 de cai la 200 kg, nu vreau sa dovedesc nimic, el oare de ce vroia sa dovedeasca ceva??? La final, va respect, imi place ideea de motor, imi place ca sunt din ce in ce mai multe motoare, dar trebuie sa fim mai atenti..toti, ca lumea e nebuna si grabita!! Asfalt uscat si fara evenimente!!
  10. Salve, nu vreau sa deschid topic nou pentru asta. Am o intrebare, ma roaga un prieten de un SAE 20W40 (4 timpi) - se gasesc des 10W40, 20W50...dar 20W40 e o clasa nu foarte intalnita. Unde as putea sa gasesc in Bucuresti. Multam mult si asfalt uscat!
  11. Felicitari, imi pare rau ca nu am vazut postul si nu am ajuns. Sper la mai multe dar cu motive fericite. Dumnezeu sa-l odihneasca!
×
×
  • Creează nouă...