gabitzu16 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 de curand mi-am luat un piaggio nrg de 50cc . NU prea stiu cum sal intretin , cum sa merg cu el ca sa nu se duca repede motorul . Nu prea merge repede . Daca stiti spuneti-mi si mie qm il pot face sa mearga mai repede ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 de curand mi-am luat un piaggio nrg de 50cc . NU prea stiu cum sal intretin , cum sa merg cu el ca sa nu se duca repede motorul . Nu prea merge repede . Daca stiti spuneti-mi si mie qm il pot face sa mearga mai repede ! e o mare contradictzie in postul tau despre cum il faci sa mearga mai repede, gaseshti aici in topicurile despre tunning Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 e o mare contradictzie in postul tau eu as zice ca nu-l poti intretine f bine si sa si mearga repede... dak merge repede il fortezi(ceea ce nu intra la categoria intretinere ) trebuie doar sa folosesti benzina buna(eu recomand Petrom 99+ ) si uleiuri de calitate... syntetic daca se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 sectziunea : SCOOTER MANIA cuprinde raspunsuri la ambele intrebari alea tale: *intretzinerea shi *creshterea performantzelor topic closed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate