ics7 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Salutare! Am de gand sa bat un drum mai lung in tara cu un prieten. Prin acest post vreau sa cer de la voi, cei care ati batut Romania mai mult ca mine, informatii despre acest traseu, ce obiective ar trebuii vizitate chiar si cu abateri de la drum, mai ales un traseu de intors. Poate e cineva care vrea sa faca traseul asta cu noi, e binevenit oricine! Traseul va dura mai multe zile si daca e cineva care ne poate oferi cazare pe traseu ar fi bine daca nu vom dormi in cort. Va multumesc si astept ceva opinii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Salutare!Am de gand sa bat un drum mai lung in tara cu un prieten. Prin acest post vreau sa cer de la voi, cei care ati batut Romania mai mult ca mine, informatii despre acest traseu, ce obiective ar trebuii vizitate chiar si cu abateri de la drum, mai ales un traseu de intors. Poate e cineva care vrea sa faca traseul asta cu noi, e binevenit oricine! Traseul va dura mai multe zile si daca e cineva care ne poate oferi cazare pe traseu ar fi bine daca nu vom dormi in cort. Va multumesc si astept ceva opinii! traseul acesta il am si eu in hartii pentru vara asta si chiar eram foarte foarte curios cum pot merge de la Herculane la Sarmisegetuza,ma gandesc ca fiind rezervatie naturala poate este interzis accesul cu moto astept si eu acest info de la enduristi din zona sau colegi care au fost pe acolo toate cele bune dragilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ics7 Postat Mai 21, 2010 Autor Share Postat Mai 21, 2010 traseul acesta il am si eu in hartii pentru vara asta si chiar eram foarte foarte curios cum pot merge de la Herculane la Sarmisegetuza,ma gandesc ca fiind rezervatie naturala poate este interzis accesul cu moto astept si eu acest info de la enduristi din zona sau colegi care au fost pe acolo toate cele bune dragilor Banuiesc ca te referi la un traseu enduro pe coclauri, in rezervatia pinul negru de banat care este in Herculane nu ai nici o astfel de restrictie, cat despre retezat nu pot sa iti spun nimic! Eu fac traseul pe sosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 aha,zi domnule asa,eu vreau sa merg Herculane-Cerna Sat- ??? - Gura Zlatna-Sarmisegetuza,si credeam ca si tu ai in plan tot asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ics7 Postat Mai 21, 2010 Autor Share Postat Mai 21, 2010 aha,zi domnule asa,eu vreau sa merg Herculane-Cerna Sat- ??? - Gura Zlatna-Sarmisegetuza,si credeam ca si tu ai in plan tot asta era o alunecare de teren dupa cerna sat si nu se putea trece cu nimic, o sa ma interesez si iti spun daca s-a rezolvat. si cand te hotarasti sa faci traseul si treci prin Herculane da un semn sa stam la un pahar de vorba:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 sigur dragul meu,aici anunt cand plec oricum.toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate