Sari la conținut

Cu scuterul în altă țară (se poate?)

Victor_vclic
 Share

Postări Recomandate

Sa trece granitza?Cred ca trebuie sa ai atestatul, asigurare,numar, peste 18 ani...Stiu de la niste prieteni care au fost recent la russe cu scuterele, si asa au fost

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum a spus si sebi,trebe' talon,asigurare,cred ca trebuie si atestatul

Eu in vara anului trecut cand am mers in bulgaria nu mi-au cerut decat actul de identitate,actele la scuterioc...ma intrebau cat fuge scuterul nicidecum de acte....vamesul bulgar ma striga kustenurchite ninja(testoasele ninja),pentru ca aveam armura moto.iar omului i se parea foarte haioasa

Link spre comentariu

Am fost ieri în Bulgaria. Nu sunt necesare alte acte în afara celor deja scrise mai sus. Granița o treci cu buletinul, celelalte acte doar aÂşa, să le ai la tine dacă te opreÂşte cumva de la rutieră.

La graniță a fost relativ ok. La dus am trecut uÂşor, la întoarcere m-au pus să deschid cutia de sub Âşa Âşi-au verificat mai în amănunt. Oricum, n-a durat mult.

Am făcut 2 ore jumate la dus (cu pauză de relaxare pe traseu). E prost drumul în apropiere de BucureÂşti, în zona comunei 1 Decembrie. După ce trece porțiunea asta e drumul bun.

În Ruse nu e nimic de văzut. OraÂş mic, sărăcie Âşi mizerie - ca la noi. Cu scutere de 50cmc nemodificate nu prea merită plimbarea. În 2 ore înnebuneÂşti de plictiseală, dogoreÂşte soarele pe drum Âşi e numai câmpie. Se Âşi încinge scuterul tot forjându-l două ore. Se poate opri pe traseu dar nu e nimic de văzut.

Editat de Victor_vclic
Link spre comentariu

Sincer mie mi-a placut parcul din ruse si zona centrala unde poti sa stai sa bei o bere la terasa cat si oameni...sunt mult mai civilizati decat manelisti nostri

Eu am ,,reusit'' sa vad tot orasul,dar absolut tot orasul.La intoarcere am ratat un indicator si m-am plimbat prin tot orasul intreband pe toti cum ajung la giurgiu...zona industriala,am ajuns la gara si ma intrebau tigani bulgari de scuter(dar nu am inteles nimic),periferia unde sunt doar case,un cartier foarte populat..nu imi mai amintesc tot dat m-am plimbat mai mult de o ora si jumatate din centru pana cand am ajuns in vama.Sincer saracia nu se vede mai mult decat in giurgiu iar giurgiu mi se pare mult mai mohorat decat ruse....cu exceptia blocurilor din aproprierea vamii care chiar sunt cenusii

In iunie iulie merg iar cu scuterul in bulgaria dar vreau sa ies pe autostrada sa merg mai departe de ruse chiar daca nu am voie.. pot mentine o viteza constanta de 70-75km/h cu pasager

Link spre comentariu