asdfghjk Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 as mai iesi pe undeva, nu stiu pe unde. ma bate gandul sa ma duc sa iau masa la viena in grinzing. sunt acolo niste retaurante traditionale f vechi unde se mananca extraordinar. as pleca dimineata la 5, cazare inainte de budapesta la venusz cu 30/noapte dubla, se mananca o supa gulas de n-ati vazut. plecat dimineata la viena, mancat in grinzing, cafele + shopping + cascat gura pe la parndorf eventual, seara inapoi la venusz la culcus, a doua zi dimineata spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 as mai iesi pe undeva, nu stiu pe unde. ma bate gandul sa ma duc sa iau masa la viena in grinzing. sunt acolo niste retaurante traditionale f vechi unde se mananca extraordinar. as pleca dimineata la 5, cazare inainte de budapesta la venusz cu 30/noapte dubla, se mananca o supa gulas de n-ati vazut. plecat dimineata la viena, mancat in grinzing, cafele + shopping + cascat gura pe la parndorf eventual, seara inapoi la venusz la culcus, a doua zi dimineata spre casa. in ce zile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Snitelul vienez la inaltime ! se mananca bine si se doarme ieftin/curat la Paprika / Roza Csarda la 30 km de Parndorf ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Gizas, subscriu subscriu Ich vermisse Wien... Cand plecam ? Sunt acolo deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 pai cand va hotarati am bagat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate