raulus Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 sambata, 15.07, ma duc in maramures sigur nu mai e nimeni sa mearga pana acolo, dar cum merg pe valea oltului, poate mai e vreun amator cel putin pe o bucata mai mare sau mai mica de drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Sambata o sa fiu eu pe valea Oltului, dar dinspre Sibiu spre Valcea si de dimineata (ora 7:30-8:30). Desi ma indoiesc de o posibila intalnire, daca ne intalnim, promit sa fac o bucata de drum inapoi cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 a, nu, sigur asa de dimineata nu ajung nu-s de ala care sa ma tezesc la 5... daca plec la 8 din bucuresti e bine, asa ca prin valcea pe la 10-11, mai stau pe acolo o juma de ora pe la un var... asa ca pe valea oltului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 a, nu, sigur asa de dimineata nu ajungnu-s de ala care sa ma tezesc la 5... daca plec la 8 din bucuresti e bine, asa ca prin valcea pe la 10-11, mai stau pe acolo o juma de ora pe la un var... asa ca pe valea oltului... Imi pare rau atunci, mi-ar fi placut... poate tura viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iulie 14, 2006 Autor Share Postat Iulie 14, 2006 gata, mi-am facut bagajele, la 8 dimineata am plecat ne vedem pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate