foxbat Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 (editat) un drag prieten din Bg m a invitat la o tura in Macedonia e nu stiu ce intalnire pe acolo - din pacate forumul e in limba lor iar eu nu s coplanar cu ea cazare la cort merg cu varadero accept pasager for sharing costs am gasit si site-ul in engleza http://www.mtm2010.co.nr/ Editat Mai 30, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Poti sa detaliezi putin? -Data si ora plecarii. -Traseu si Km -Costuri estimative -Si, bineinteles, data de intoarcere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 Poti sa detaliezi putin?-Data si ora plecarii. -Traseu si Km -Costuri estimative -Si, bineinteles, data de intoarcere... joi in prima partea a zilei traseul -prin Bg - macedonia ~ 1500 km ( dus intors ) de intors duminica seara dat fiind ca e de nani la cort..undeva 200 - 300 e numai benzina e cam 120 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) joi in prima partea a zileitraseul -prin Bg - macedonia ~ 1500 km ( dus intors ) de intors duminica seara dat fiind ca e de nani la cort..undeva 200 - 300 e numai benzina e cam 120 e Sa inteleg ca: joi se face nani undeva in Bulgaria. Duminica, intorcerea este dintr'o bucata? Editat Mai 31, 2010 de Old Steed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 Sa inteleg ca: joi se face nani undeva in Bulgaria. Duminica, intorcerea este dintr'o bucata? in mare cam asa am inteels ca se dorea. nani undeva pe la granita cu Macedonia joi seara iar duminica incercam dintr o bucata vedem la fata locului daca e oricum tu esti vechi in Bg asa ca nu i bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Asta insemna, nani undeva in jurul lui Blagoevgrad, adica, joi se merge ~ 450Km... Ok. Incerc sa vad daca pot sa-mi iau liber de la "stapanire"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 Asta insemna, nani undeva in jurul lui Blagoevgrad, adica, joi se merge ~ 450Km...Ok. Incerc sa vad daca pot sa-mi iau liber de la "stapanire"... Mesaj completat Asta insemna, nani undeva in jurul lui Blagoevgrad, adica, joi se merge ~ 450Km...Ok. Incerc sa vad daca pot sa-mi iau liber de la "stapanire"... nu stiu exact unde se doreste nani-ul . oricum e un detaliu- mie mi-este mai teama de ploaie. am deja o fobie cu ea. anul asta m-a ploaut cat pentru toata viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 joi in prima partea a zileitraseul -prin Bg - macedonia ~ 1500 km ( dus intors ) de intors duminica seara dat fiind ca e de nani la cort..undeva 200 - 300 e numai benzina e cam 120 e am fost in aprilie in zona Prilep unde se tine intrunirea depinde in ce camping va duce cazarea la cort a fost gratis atunci la pensiunile din apropiere a fost 5 euro pe noapte, 10 euro cu mic dejun si cina poate acum sunt preturile mai mari ca e sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 am fost in aprilie in zona Prilep unde se tine intrunireadepinde in ce camping va duce cazarea la cort a fost gratis atunci la pensiunile din apropiere a fost 5 euro pe noapte, 10 euro cu mic dejun si cina poate acum sunt preturile mai mari ca e sezon multumesc de info ca idee, in afara de pasaport mai e ceva deosebit la granita ? ca nu s " ue" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) viziteaza neaparat Krushevo http://www.youtube.com/watch?v=IaYFOVM3cCs Editat Mai 31, 2010 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 viziteaza neaparat Krushevohttp://www.youtube.com/watch?v=IaYFOVM3cCs iti multumesc pentru sugestie ma uit pe geaem si ma apuca alergia de vreme, sper sa se faca mai buna ca desi stiu ca nu i prea " motociclistic" cand vad ce zice accuweatheru imi vine sa ma culc si sa ma trezesc la vara cum traiesc frate eneglezii ? mai ca incep sa i inteleg cu bautura lor si cu depresiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate