SorinSenior Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 PUNCT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 .............. daca erai prezent, poate te-as fi inteles.... cineva care a fost prezent isi poate exprima punctul de vedere, nu tu, pana una alta tu stai acasa si vaita-te.... tu spui ca a fost scump, eu spun ca nu(si nu ma dau bani afara din casa) daca stam si ne vaitam ca de noi ne-am invatat moca.... vreti sa vedeti ceva, platiti... eu am fost acolo, am facut poze, am ascultat muzica, daca nu era meciu' cu BV as fi ramas cu cortu' acolo.... si apropo nu mi-a luat nimeni nici-un ban nu va mai vaitati.... ca nu sunteti "baietetei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 OST 2010 Rezumat intruniri / fest / party...etc 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2010 Autor Share Postat August 15, 2010 In urma discutilor aparute si a imaginii clubului, Chopper Academy MC nu va mai fi partener in cadrul festivalului OST Mountain Fest 2011. Tin sa precizez ca vom sustine acest festival si in 2011 dar nu vom mai face parte din el. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Intzeleapta decizie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate