b374 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Se poate trece si daca esti singur? Sau trebuie mai multi ca sa poata fi trecut un motor? Nu cred, poate doar cu ceva foarte usor de genul cross. Latime la partea de sud e cam cat o usa standard si e si un prag de vreo 25cm jos. Ieri a fost destul de multa lume la ambele capete, adica poate ai fi gasit pe cineva sa te ajute la trecere dar vad ca vrei sa mergi marti, nu stiu daca in timpul saptamanii mai e cineva. Drumul e curat si uscat pe ambele parti, vreo 20-30 de metrii de gheata chiar la iesire / intrare maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Nu cred, poate doar cu ceva foarte usor de genul cross. Latime la partea de sud e cam cat o usa standard si e si un prag de vreo 25cm jos. Ieri a fost destul de multa lume la ambele capete, adica poate ai fi gasit pe cineva sa te ajute la trecere dar vad ca vrei sa mergi marti, nu stiu daca in timpul saptamanii mai e cineva. Pana la urma, m-am descurcat singurel Toata povestea aici: http://www.transalp.ro/forum/post13522.html#p13522 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Pana la urma, m-am descurcat singurel Cum singurel?... ca "rampa" era acolo deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate