EMC Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Noroc baieti, Merg de ceva timp pe motocicleta. Dar numai pe strada. De anul asta vreua sa incep si enduro (dar nu hard enduro). In cateva zile voi achizitionat un Transalp SH din 2005. Va rog frumos, imi puteti recomanda cateva trasee off road prin Dobrogea, Bucovina, Transilvania. Momentan nu cunosc decat Transalpina (nu l-am incercat, dar stiu despre el). Va multumesc pentru ajutor. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Noroc baieti, Merg de ceva timp pe motocicleta. Dar numai pe strada. De anul asta vreua sa incep si enduro (dar nu hard enduro). In cateva zile voi achizitionat un Transalp SH din 2005. Va rog frumos, imi puteti recomanda cateva trasee off road prin Dobrogea, Bucovina, Transilvania. Momentan nu cunosc decat Transalpina (nu l-am incercat, dar stiu despre el). Va multumesc pentru ajutor. Cristi http://f650.ro/forum/viewtopic.php?f=13&t=44 baga un ochi aici si daca vrei am si trakul complet din moieciu prin tabla butii via lacul vulturilor,via siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate