Sari la conținut

EMC

Membru
  • Număr conținut

    105
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de EMC

  1. Salut, Imi poate spune cineva cum este drumul (daca este astfaltat) de la Baile Herculane pe langa Lacul Valea lui Iovan - Capul lui Neag - Uricani - Petrosani (67D / 66A). Vreau sa fac in weekend o tura prin zona si as vrea sa includ si acest drum. Multumesc frumos pentru raspuns! Cristi
  2. Sunt de acord cu plata oricarei taxe pentru aceste doua drumuri. Ar putea foarte bine sa concesioneze aceste doua drumuri unor firme private care sa le administreze, iar aceste firme sa puna o taxa de acces pe ele. In felul acesta drumurile ar fi intretinute (dezapezite, curate si o perioada mai lunga de acces pe ele) si am scapa si de toti taranii care vin la gratar si lasa gunoi. Daca aceste drumuri ar fi in alta tara, 100% s-ar plati o taxa de acces pe ele si nimeni nu ar mai comenta. Pentru cei care sustin ca nu sunt de acord cu plata unei taxe, de ce platesc cand merg in Alpi pentru a avea acces pe anumite drumuri? Pacat ca la noi nu se poate, iar la altii arata asa. Chiar si in luna Mai la si la altitudini mai mari. Weekendul trecut am fost pe TF dinspre Sibiu. Drumul era perfect curat fara zapada pe el. In schimb tunelul era inchis. Care este logica sa menti acest drum inchis? As fi foarte curios sa aud raspunsul al administratorului de drum.
  3. EMC

    top drumuri virajate bucovina.

    Salut baieti, Daca tot discutati despre drumurile din zona Campulung, as avea si eu o intrebare despre un drum. Este vb despre drumul de la Frasin - Stulpicani - Ostra - Brosteni - Poiana Teiului pe DJ177A. Este bunicel sau prost. Vreau sa il fac cu un grup de prieteni. Motocicletele vor fi BMW GS si Harley. Multumesc frumos.
  4. EMC

    Hai La O Plimbare !

    Multumesc frumos pentru informatii. Mai am o singura intrebare pentru ca nu am fost niciodata in zona. Imi poti spune ceva despre drumul de la Turda - Baia de Aries - Abrud? MUltumesc frumos.
  5. EMC

    Hai La O Plimbare !

    Salutare. Am si eu o intrebare la voi, cei din zona Clujului. Vreau sa fac o tura pe traseul Alba Iulia - Zlatna - Abrud - Albac - Belis - Cluj. De la Belis la Cluj inca nu stiu ce ruta sa aleg. Are cineva dintre voi idee despre starea drumului pe aest tarseu? Va multumesc frumos. Cristi
  6. Salut, Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa folosesc urmatoarea ruta si nu stiu cum este starea drumului. Trebuie sa plec din Sighisoara si vreau sa ajung in Cartisoara. Ruta este: Sighisoara - Apold - Agnita - Voila - Cartisoara. Sau daca puteti recomanda orice drum de la Agnita la Cartisoara, dar nu prin Sibiu. Va multumesc frumos.
  7. EMC

    "free Talk"

    Salut, Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa folosesc urmatoarea ruta si nu stiu cum este starea drumului. Ruta este: Sighisoara - Apold - Agnita - Voila - Cartisoara. Sau daca puteti recomanda orice drum de la Agnita la Cartisoara, dar nu prin Sibiu. Va multumesc frumos.
  8. Salut, Am un F650GS din 2001. Doresc sa cumpar un radiator second hand (nou cred ca este cam scumput), deoarece al meu nu mai tine deloc. Il lipesc intr-un loc si crapa in altul. Aveti idee unde pot gasi? O zi buna. Cristi
  9. Salut, Am si eu un V-Strom 1000DL din 2002 si am o mica problema. M-ar ajuta foarte mult ajutorul vostru. Imi pierde un pic de apa prin partea dreapta a motorului. In lateral unde intra furtunul de apa in motor, sub furtun este o gaurica mica prin care la mine a inceput sa piarda apa. Intrebarea mea este daca aveti idee ce trebuie schimbat acolo? Cumva chitul de pompa de apa sau ceva de genul asta? Aveti idee cat este de grav, mai pot merge cu ea asa pana o schimb sau trebuie sa o trag pe dreapta pana la remedierea problemei? Un alt dealer Suzuki, in afara celor din Popesti-Leordeni, mai este in Bucuresti? Va multumesc frumos pentru raspunsurile voastre.
  10. Firele sunt puse asa cum trebuie. Nu este schimbata polaritatea. Eu am facut greseala ca fara sa imi dau seama am pus firele invers si a facut o mica scanteie. Le-am pus corect, iar acum nu mai functioneaza cum trebuie. Imi poate recomanda cineva un service sau pe cineva care poate umbla in motoras?
  11. Noroc, Am si eu o problema legata de un electroventilator la un BMW F650GS 2001. Problema consta in faptul ca atunci cand porneste se invarte in sens invers fata de cum ar trebui si automat temperatura la apa creste foarte mult si se aprinde becul. Aveti idee daca gasesc pe cineva care sa il desfaca si sa vada exact care este problema? Multumesc frumos.
  12. EMC

    BMW K1300R

    Noroc, Ai facut o super alegere cu K. Sa te bucuri de el. Motocicleta este perfecta. O spun din propie experienta pentru ca merg cu un K1200S de ceva vreme. Am facut cu al meu 55000 km aproape prin toata Europa. Motocicleta este incredibila. Franele sunt excelente, ABS este de vis, suspensia lucreaza perfect, este confortabila la drum lung. Ce imi place foarte mult este faptul ca la franare, indiferent cat de brusca este, motocicleta parca se "aseaza" pe burta. Nu te arunca peste ghidon ca la cele cu furci normale. Multumesc lui Dumnezeu, eu nu am avut nicio problema tehnica cu motocicleta. Si nici o cazatura. Ma doare sufletul ca am scos-o la vanzare. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.
  13. Multumesc. Mesaj completat Noroc, Nu iti face griji in privinta in privinta mansoanelor. Sunt dintr-un material mai slab. Si eu am un K1200S si s-a dus un manson relativ repede, in 30000 km. In rest motocicleta (in general acest modelul) este perfecta.
  14. Noroc, Am si eu o intrebare. Mi s-a rupt o clema de prindere a cablului de acceleartie la BMW F650GS (2001). Mai exact clema care vine sus la manson, la modulul de pornire. Este o clema mica care se prinde intr-un surubel. Am gasit la cei de la Louis (Kronau) un kit de reparatie cabluri de acceleratie cu o gramada de lucruri in punguta respectiva. A folosit cineva? Este bun de ceva acest kit?
  15. Noroc, Am si eu o intrebare. Mi s-a rupt o clema de prindere a cablului de acceleartie la BMW F650GS (2001). Mai exact clema care vine sus la manson, la modulul de pornire. Este o clema mica care se prinde intr-un surubel. Am gasit la cei de la Louis (Kronau) un kit de reparatie cabluri de acceleratie cu o gramada de lucruri in punguta respectiva. A folosit cineva? Este bun de ceva acest kit?
  16. Ne gandeam ca din Cluj vom merge pe E576 (Cluj - Gherla - Dej - Bistrita - Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc) Mesaj completat Va rog, imi puteti spune cam cati km sunt pe urmatorul traseu: Obarsia Lotrului - Lacul Vidra (prin stg lui) - Voineasa - Ciungetu - Lacul Petrimanu - Curmatura Oltetului - Cheile Oltetului - Polovragi Poate fi facut intr-o zi de cineva nu foarte experimentat? Stiu ca este soft enduro. Multumesc pentru raspuns.
  17. Multumesc frumos pentru sfaturile voastre. Noi suntem cativa prieteni fara experienta prea mare in enduro si vrem sa facem un tur prin tara, din acest motiv cautam doar soft enduro si trasee nu foarte lungi. Dupa ce am studiat ce ati scris voi cred ca vom face asa: Vom dormi la Sadu si pornim dimineata. 1. Sadu - Rau Sadului - Gatul Berbecului - Tartarau - Obarsia Lotrului (100 km) 2. Obarsia Lotrului - Lacul Vidra (prin stg lui) - Voineasa (dar nu pe DN7A) - Ciungetu - Lacul Petrimanu - Curmatura Oltetului - Cheile Oltetului - Polovragi (nu stiu cati km sunt. poate ma ajutati voi) 3. Polovragi - Ranca - Obarsia Lotrului - Sebes (150 km) 4. De la Sebes vom merge la Scarisoara 5. scarisoara trecem prin munti pana la Cluj (soft enduro) 6. de la Cluj ne mutam spre Frasin (Bucovina) 7. Frasin - Ostra - Tarnita - Brosteni - Poiana Teiului - Durau - Cheile Bicazului (o parte cred ca este de enduro, soft sau hard?) 8. Cheile Bicazului - Damuc - Huisurez - Pasul Damuc - Poiana Fagului - Lunca de Jos (enduro, dar nu stiu de cat de greusoft sau hard) Ce parere aveti despre acest traseu?
  18. Noroc baieti, As avea si eu o intrebare. Ce puteti sa imi spuneti de acest traseu: Ziua 1: Ranca - Lacul Petrimanu - Ciunget - Voineasa - Vidra - Obarsia Lotrului - Petrosani Ziua 2: Petrosani - Uricani - Cheile Gutii - Campusel - Lacul Cerna - Cerna Sat - Baile Herculane Ziua 3: Baile Herculane - Orsova - Moldova Noua - Cheile Nerei - Sasca Montana Ziua 4: Sasca Montana - Anina - Resita - Caransebes - Hateg. Vreau sa fac acest traseu cu un BMW F 650GS. L-am ales pentru ca vreau sa combin astfaltul cu soft enduro. Daca aveti alte recomdari le astept cu mare placere. Multumesc frumos.
  19. salut otravel. Care este traseul pe Dunare de la Budapesta? Si pana unde? Merci.
  20. Noroc, Pompi inca nu m-am hotarat daca sa plec joi pe 01.07 dimineata sau sa plec miercuri pe 30.07. Te anunt. Am vazut ca tu pleci pe 01.07 la 4 dim. Pe unde vrei sa o iei ca mie nu imi place deloc drumul standard pe valea oltului. Nu pot a il sufar.
  21. Noroc, Pompi, dar sa nu faci ca la Malmedy.... Vlad, De data asta chiar vin....nu ca la Kaprun
  22. EMC

    Trasee enduro

    Noroc baieti, Merg de ceva timp pe motocicleta. Dar numai pe strada. De anul asta vreua sa incep si enduro (dar nu hard enduro). In cateva zile voi achizitionat un Transalp SH din 2005. Va rog frumos, imi puteti recomanda cateva trasee off road prin Dobrogea, Bucovina, Transilvania. Momentan nu cunosc decat Transalpina (nu l-am incercat, dar stiu despre el). Va multumesc pentru ajutor. Cristi
  23. Noroc baieti, Nu stiu sigur daca este adevarat, dar mi-a zis cineva ca a vazut la tv ca autostrada dintre budapesta si viena a fost inchisa astazi datorita inundatilor. Mai verificati si voi. Nu m-ar mira, tinand cont de ploiele din europa. Drum bun catre Kaprun si vremea sa fie cu noi.
×
×
  • Creează nouă...