asdfghjk Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 aveti ceva idei de o ruta de 6-700km pt duminica ce vine? nu prea stiu unde sa ma duc. ceva cu drum bun sa nu ma enervez excesiv. bg, ro, nu conteaza. Mesaj completat gata am gasit! buc - sibiu piata mica, se intra prin str ocnei pe sub podul mincinosilor. f frumos, arata ca in vest, o multime de bodegi/cofetarii..etc. trecut alaturi si in piata mare cascat gura. intoarcere pe transfagarasean daca e deschis, daca nu prin brasov si apoi fie cheia fie dn1 in functie de ora. la 7 vreau sa fiu acasa. plecarea la 8:30 in fata la metro militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VTwin Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 aveti ceva idei de o ruta de 6-700km pt duminica ce vine? nu prea stiu unde sa ma duc. ceva cu drum bun sa nu ma enervez excesiv. bg, ro, nu conteaza.Mesaj completat gata am gasit! buc - sibiu piata mica, se intra prin str ocnei pe sub podul mincinosilor. f frumos, arata ca in vest, o multime de bodegi/cofetarii..etc. trecut alaturi si in piata mare cascat gura. intoarcere pe transfagarasean daca e deschis, daca nu prin brasov si apoi fie cheia fie dn1 in functie de ora. la 7 vreau sa fiu acasa. plecarea la 8:30 in fata la metro militari. Sugestie: La dus (sau invers !)... Buc - Valeni - Calvini - Patarlagele - Nehoiu - Siriu - Intorsura - Brasov ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 multumesc, stiu dar nu am timp, vreau sa fiu inapoi la 7. cam asa ies cu 650 km daca fac cca 150 km autostrada unde o frig cu 150-180. pe pitesti nu prea e loc. vreau sa fiu in sibiu la 12 si sa stau pana la 3 max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate