MillionDollarBaby Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 (editat) Evident ...a fost un eveniment dedicat pentru drift dar ...nu puteau să lipsească din peisaj Âşi frumoasele jucării pe două roți , aÂşa că nu m-am putut abține să nu fac poze Show făcut de lămâie Âşi ionel aceiaÂşi care au fost Âşi la romexpo ( pe ceilaiți băieți nu îi cunosc ) Sper să vă placă ... Editat Iunie 9, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_bikers22 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 salut la romexpo a fost axa si ionel nu a participat lamaie acolo.!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 salut la romexpo a fost axa si ionel nu a participat lamaie acolo.!!!! Vorbeam la prezent ...i-am inclus Âşi pe băieții cu scuterele , probabil unul dintre ei or fi fost Âşi oricum ...nu mă încălzeÂşte cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partz Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Super pozele Baby si felicitari baietilor, au facut un show pe cinste. Ce vroia bikers22 sa iti zica, ca Lamaie nu a fost prezent la romexpo ci elevul lui si asta probabil pt. a nu-i mai confunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Frumos spectacolul - se vede ca oamenii au investiti ceva bani si timp in antrenamente . Succes in continuare si cazaturi cat mai putine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Daca tot e topic, pun si eu pozele facute duminica: LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) Super pozele Baby si felicitari baietilor, au facut un show pe cinste.Ce vroia bikers22 sa iti zica, ca Lamaie nu a fost prezent la romexpo ci elevul lui si asta probabil pt. a nu-i mai confunda. Frumos spectacolul - se vede ca oamenii au investiti ceva bani si timp in antrenamente .Succes in continuare si cazaturi cat mai putine. Mersi frumos , mă bucur că vă plac Da au băgat bani ...dar măcar se merită Cea mai mare investiție a fost în anvelopele maÂşiniilor Daca tot e topic, pun si eu pozele facute duminica: LINK Trebuia să faci o selecție de poze numai cu motoare ...Âşi dacă vrei să-ți prezinți pozele cu maÂşini , bagă-le pe 4Tuning Oricum frumoase poze , felicitări Editat Iunie 11, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate