Sari la conținut

Zuzg7

Membru
  • Număr conținut

    417
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zuzg7

  1. Ar fi bine sa plecati urechea la ceea ce zice bogdan. Stand pe margine vezi foarte multi care bruscheaza mobra in speranta castigarii a 1-2 secunde in plus pe tur , cand de fapt toata ideea este sa mergi cat mai constant si mai cursiv . Gumele pe amck pot aluneca daca nu sunt incalzite bine ( si asta nu se intampla prin fandari ci prin accelerari si franari pe linia dreapta si prin cresterea vitezei progresiv pe curbe ) sau daca sunt prea tari si motociclistul merge sub un 1:14 - pana acolo totul sta in incheietura indiferent de guma . Oricum imbucurator numarul destul de mare de motociclisti sambata pe amck .
  2. Felicitari micutului pentru eforturile depuse in cursa - dintre toti mi s-a parut ca avea intradevar atitudine . Sustineti-l in continuare , si vor veni si rezultatele . Bogdane termino cu prostiile - pana nu pui mana sa faci ceva degeaba te lamentezi de pe margine - hai sa vedem cum e cu 1:14-le la scutere )))) - daca se tot merge la acelasi timp avantajul lor e ca dau mai putini bani pe benzina .
  3. Din 8 incepatori pe sportive intrebati , doar 1 a fost interesat de un curs de siguranta moto . Ceilalti 7 intrebau deja de rizome , power commandere si alte nebunii , cu toate ca aveau casti de 100 euro . Imagine ( destul de ) fidela asupra situatiei de fapt - ne mai minunam de ce se intampla ceea ce se intampla ? Cati dintre noi stiu sa franeze cu evitare , sa franeze in curba , sa dozeze frana corespunzator in functie de stare carosabilului ( sa simti cand mobra incepe sa devina instabila sau sa piarda aderenta si sa incerci sa o tii , sa nu o scapi ) ? Foarte putini - si asta in detrimentul la 5-6 mil cat costa un curs de siguranta moto ( 3-4 plimbari pe cheia ). Am trei prieteni incepatori si ma fericesc ca am reusit sa ii conving ca mai intai sa " arunce banii " pe cursuri si apoi pe estetica/perfomanta mobrei . Odihneasca-se in pace - a plecat prematur dintre noi .
  4. Frumos spectacolul - se vede ca oamenii au investiti ceva bani si timp in antrenamente . Succes in continuare si cazaturi cat mai putine.
  5. Ai reusit sa citesti doar ceea ce ai vrut din enuntul meu . NU am incercat sa bag pe gat o anumita perceptie propie si personala , doar sa o expun - erau unele contre anterior prin care se incerca sa se puna una langa alta cele doua tipuri de intreceri si sa se faca diferenta de " jmecherie" pe care o mentionezi . DA , perceptia mea este ca nu trebuie sa vad pe unul cum merge cu mobra in voblaj 200 m si rupe un parapet , sau sa vad o lista lunga de accidente grave/decese ca sa spun - da dom'le oamenii se pricep - in schimb cand ii vad pe cei din intreceri gen wsbk , motogp ca dupa un highside se ridica si arunca casca de motoreta de ciuda ca nu mai poate continua , ma gandesc ca acolo e o limita a sigurantei care nu prea e bine sa o treci . Mergand la extrem , unii au orgasm doar cand se uita la fimele snuff - de ce sa nu fie ok si ceea ce se intampla acolo ? De fapt e diferenta de ceea ce percepem fiecare la nivel individual - asta ne defineste .
  6. Postul meu a fost un raspuns ( completare ) pentru discutia tt vs motogp , wsbk . Insa poate sa fie si material pentru reply-uri fara substanta , asa cum ai demonstrat anterior .
  7. Trebuie facuta diferenta intre sport ( care implica disciplina , regulamente , antrenament in cadru organizat ) si forja de strada ( totul e permis ) . TT-ul este mult mai apropiat de a doua categorie . Si pana la urma ne atrage mai mult senzationalul sau performanta ? Este exact motivul pentru care oamenii se uita la OTV in loc de Discovery . Nu vreau sa reduc cu nimic meritele celor care alearga in TT - exista o latura sportiva a acestei intreceri ( fara antrenamente , upgrade-uri la mobra si nu in ultimul rand skill nu ajungi nicaieri ) , insa mi se pare mult prea nesigur cadru in care se desfasoara . Normal ca majoritatea s-ar uita mai degraba la o bataie de strada vs un meci de box , insa de ce oare ? Pentru ca li se pare mult mai accesibila si mai usor de atins ca si obiectiv cafteala de strada unde o lovitura norocoasa si/sau nepermisa poate face diferenta in locul meciului de box unde avand anumite rigori iti trebuie al naibii de mult antrenament sa ajungi sa fii competitiv .
  8. Recomand . Sfaturi pertinente , nu arunci banii pe fereastra .
  9. E cam inchisa vremea de dimineata daca se indreapta pe la 12 sunt acolo .
  10. Ca sa ii fac concurenta lui Mac Si asta e de vanzare la 4400 euro . Intradevar RR-ul 2007-2008 e din alta lume ... . Strict la anii de fabricatie 2004-2005 GSxr-ul e pe primul loc ( parerea mea ) .
  11. 1. Schimba avatarul asta de gay . 2. Cumpara oricare motoreta din cele enumerate numai sa fie in mintile ei - oricum la cum scad preturile la mobre dupa 1 an-2 diferenta la revanzare intre ele va fi minima . 3. Diferentele intre ele nu stiu cati din noi pot sa le faca , si nici intr-un caz in primul an de experienta pe miar - eu am avut 929 si vreau sa spun ca era o mobra fantastica - mult mai comoda si parerea mea mai frumoasa decat cele enumerate de tine . P.S. Am mers pe mobrele puse de tine in poll insa inima mi-a ramas la honda chiar daca acum am gsxr .
  12. Din pacate e singura optiune viabila in zona . Astazi am avut ghinion - a fost rezervat de volvo - faceau test drive la un nou model. Printre picaturi am apucat sa intram de doua ori . Maine la 10 o sa fiu acolo . Totusi , incet-incet serres-ul incepe sa mi se para o alternativa viabila ( sper ca in maxim 1 luna sa ma pot rupe de la job 2-3 zile sa ajung sa simt ce inseamna circuit ) .
  13. Astazi 31.10.2008 de pe la 12:00 o sa fiu acolo - ar fi ok sa fim macar 2-3
  14. Zuzg7

    Amckart 12 Oct

    Nu am ce face daca sunt fotogenic ))) Ramane pe sambata bibi , sa vedem daca am mai invatat ceva
  15. Zuzg7

    Amckart 12 Oct

    Sar'mina ray pt pozne
  16. Zuzg7

    Amckart 12 Oct

    Salut. Stiu ca nu ma incadrez la categorie insa daca ai poze si cu un gsxr 600 2004 ( alb - carene curse ) te rog sa le postezi . Multam anticipat .
  17. Stati si maine si poimaine ? Sau va intoarceti maine ?
  18. Se anunta vreme frumoasa in weekend - maine la 10-10:30 sunt acolo . Nu cred , asta suna a-ti urmari scopul . Nimeni nu te obliga sa stai - problema e ca nu ai alternativa viabila aproape . Poti sa fii mandru si sa nu te " milogesti " ( de fapt probabil ca si atunci cand reusesti sa te descurci in viata cu vorba dulce tu interpretezi tot drept milogeala ) si sa alergi in continuare pe strazi unde pericolul e mult mai mare - trust me - mana stanga nici acum nu coopereaza complet - sau pot sa iti urmaresti tenace scopul ( fara sa te injosesti ) si sa obtii ceea ce vrei . Ca peste tot in viata e vorba de nuante - nu totul e alb si negru
  19. Eu am fost si joi si vineri si am reusit sa ma strecor 3-4 serii intre carturi . Sambata am fost la un moment dat destul de multi si am ramas in seria a 2-a - si bine am facut ca eram doar 5 pe pista si am reusit sa alerg in voie si in ritmul meu , bineinteles nu la nivelul lui jagi sau hennesy dar destul de bine pentru 208rr -urile mele ( nesocotind sfatul lui balamuc ) . Ideea e ca daca ai rabdare si esti insistent reusesti sa intri - nu e o situatie de invidiat dar pana la urma conteaza rezultatul - reusesti sa te dai . @Jagi - multam de sfat cu ridicarea relantiului - a fost mult mai bine in acele de par .
  20. Astazi pe la 17:00 am sa fiu acolo . Mai vine cineva ?
  21. Vine maine cineva ? Eu sper pe la 10 sa fiu acolo
  22. Cu placere - ca idee - cand intri in bacau ( venind dinspre bucuresti ) la primul semafor faci dreapta pe centura si dupa ce treci de CIC ( un combinat de ingrasaminte chimice - se vad de la intrare in oras turnurile de racire ale combinatului ) imediat pe dreapta e circuitul .
  23. http://www.selenamotorsport.ro Si eu ma aflu in dilema carene pista - carene strada . In momentul actual ma aflu undeva la 1:20 - 1:21 si bineinteles ca trag spre timp mai bun . Am gasit pe ebay carene fata + cioc din GFK pentru gsxr 600 2004 la 200 Euro - aici cat ajunge un set ? Gumele le am de la mac 208 RR si sunt multumit ( momentan ) de ele . @Kata - sa fii inapoi in sa cat mai repede .
  24. Nu poti impaca toate gusturile - daca 80 % au fost multumiti - intrunirea a fost un succes . @ Kumuya - vroiam sa te intreb de unde viziunea limitata asupra vitezistilor dar am vazut nick-ul tau si mi-a ajuns .
×
×
  • Creează nouă...