OVK Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Salut.Credeti ca daca dau cu un spray cu vopsea peste zgarietura din poza de mai jos rezolv ceva?Sa sparg toata carena si sa apelez la CASCO ?Astept pareri si sfaturi Asfalt Uscat si bulan din belsug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Păi ... fraudarea asigurărilor nu mai Âştiu cum se pedepseÂşte, dar destul de dur. Nu Âştiu dacă se uită cineva din serviciul antifraude pe net acum, dar o să se uite în viitor. Dacă vrei să o faci trebuie să fii un pic idiot să întrebi pe net despre aÂşa ceva. Du-te la asigurări Âşi întreabă-i direct, că ei au experiență Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 e prea mica zgarietura ca sa sacrifici toata carena! te complici prea mult.... poate cei de la peugeot nu o au pe stoc.... mai stai inca 1luna pana o aduc... incearca cu spray cu vopsea am si eu 2 zgarieturi mici pe carena stanga, le-am dat cu marker negru (carena fiind tot neagra) si nu se cunoaste decat daca te uiti foarte atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 sau o varianta ar fi sa vopsesc toate carenele .O las pe iarna...Sa-mi trag si nu are decat fix 7 zile scuterache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 o sa arate urat de tot vopsit.....n-o sa mai ai stikerele alea... mai bine il lasi asa decat sa-l vopsesti... sau incearca sa vopsesti decat zona aia cu zgarietura. parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 o sa ma duc si pe la dealer sa vad ce spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 la atata zgarietura merge cu marker albastru... vezi sa fie waterproof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 O sa incerc cu marker...oricum in timp nu o sa ma mai roada atat.Deh stiti cum ti la un lucru nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 incearca markerul... sau pui un abtibild ceva..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0de_of_davinci Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 incearca shi ku ceara pentru korekt zgarieturile!!!vezi la metro k au ......intre 300.00 - 400.000 dar vezi k tre s freci de mori la ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 incearca shi ku ceara pentru korekt zgarieturile!!!vezi la metro k au ......intre 300.00 - 400.000 dar vezi k tre s freci de mori la ea!!! Pai ce rezolv?ca vopseaua e luata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0de_of_davinci Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 din poza nu am vazut prea bine k e luata vopseaua........dar sunt unele zgerieturi de la petricele kre sunt in adancime shi ceara le acopera...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 `cel mai bine e sa pui ceva acolo ca un stiker sau altceva care se potriveste,sau daca nuincearca sa polisezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleon_boy Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Cel mai bine pune un sticker discret si nu se mai vede eu asa am facut si nu se vede deloc bafta si sa il stapanesti sanatos numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate